Filter by:

Clear All
Min: 4,00€ Max: 32,00€
€4 €32
Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

oregano4life Wild Oregano oil 100% (10ml) αιθέριο έλαιο ρίγανης

Από φρέσκια Ελληνική ρίγανη 100% βιολογικής καλλιέργειας Ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε καρβακρόλη (>86%) 100% απόσταξη ξηρού ατμού
13,98€

Royal Green Άοσμο λάδι καρύδας 500gr

Είμαστε υπερήφανοι που σας παρουσιάζουμε μια 100% άοσμη κρέμα καρύδας από πιστοποιημένη βιολογική γεωργία. Για να ψήνετε ψητά, να τηγανίζετε και για μαγείρεμα στο γουόκ δεν υπάρχει τίποτα πιο υγιεινό. Επίσης κατάλληλο ως υποκατάστατο για το βούτυρο. Πλούσ
8,36€

STYX Αιθέριο Έλαιο Κανέλα 10ml

100% καθαρό αιθέριο έλαιο κανέλας για το κυκλοφορικό, την καρδιά το νευρικό σύστημα. Τονωτικό, σεξουαλικό, χαλαρωτικό, αντισηπτικό, κόβει την όρεξη. Για σπασμούς, αναιμία, εξάντληση, διάρροια, δυσκοιλιότητα, προβλήματα πεπτικού, φούσκωμα, βήχα. Καταπολεμάει ψείρες, ψώρα, σκουλήκια, τυμπανισμό. Χρήσιμο στη ζαχαροπλαστική - μαγειρική, όχι σε εγκύους.
28,26€

STYX Αιθέριο Έλαιο Μοσχοκάρυδο 10ml

100% καθαρό αιθέριο έλαιο μοσχοκάρυδου για ενίσχυση όρεξης, απολυμαντικό, μαγείρεμα, απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη.
8,28€

STYX Αιθέριο Έλαιο Μύρο 10ml

100% καθαρό αιθέριο έλαιο μύρο για κρυολογήματα, συνάχι και βρογχίτιδα, πληγές, στοματίτιδα, άφθες, αιμορροΐδες, λευκόρροια. Τονωτικό της σεξουαλικότητας. Εξωτερική επάλειψη για αιμορροΐδες, κατάλληλο για διάρροια, φουσκώματα, έλλειψη όρεξης. Για ερεθισμένα δέρματα γερασμένα, έλκη, πληγές, ρυτίδες. Εξάγεται από ρητίνη, όχι σε εγκύους.
26,46€

STYX Αιθέριο Έλαιο Μύρτος 10ml

100% καθαρό αιθέριο έλαιο μύρτου, εξισορροπηστικό του ορμονικού, για προβλήματα ωοθηκών και θυρεοειδούς, κατάλληλο για λιπαρά δέρματα.
9,63€

STYX Αιθέριο Έλαιο Νερολί 10ml

100% καθαρό αιθέριο έλαιο νερολί, χαλαρωτικό, ηρεμιστικό. Για υστερία, πανικό, ταχυπαλμία, καταστάσεις σοκ, νευρικές διάρροιες, φουσκώματα.
14,94€

STYX Αιθέριο Έλαιο Νιαουλί 10ml

100% καθαρό αιθέριο έλαιο νιαουλί, αναζωογονητικό, τονωτικό του νευρικού συστήματος, για δυσπεψία, ουρολοίμωξη, πονόλαιμο, ιγμορίτιδα, βρογχίτιδα.
7,56€

ΛΑΔΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ (HEMP) ΒΙΟ 250ML

ΛΑΔΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ 250ml .......ο θησαυρός των Ω λιπαρών οξέων Το λάδι της κάνναβης (hemp seed oil) εξάγεται από το φυτό Cannabis sativa και θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά έλαια παγκοσμίως.
8,17€

ΛΙΝΕΛΑΙΟ ΨΥΧΡΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΒΙΟ 250ml BORDONI

Το έλαιο του λιναρόσπορου ψυχρής πίεσης είναι μεταξύ των τροφίμων που είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, ιδιαίτερα άλφα-λινολενικό οξύ (ωμέγα 3) και το λινελαϊκό οξύ (ωμέγα 6).
9,60€

Όλα Bio Βιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας Ψυχρής Έκθλιψης Raw 200gr

Το λάδι καρύδας προέρχεται από τη σάρκα ώριμων καρύδων. Το έλαιο καρύδας αντέχει στη θερμότητα και έτσι είναι κατάλληλο για μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Οξειδώνεται αργά, ανθεκτικό στο τάγγισμα και έχει διάρκεια ζωής περίπου δύο χρόνια ή περισσότερο.
4,00€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X