Αποστολές & Επιστροφές

Αποστολές

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν αποστολή προϊόντων μόνο εντός Ελλάδος.

Ολοκλήρωση παραγγελίας: Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, σας εμφανίζεται μήνυμα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας (παρακαλούμε κοιτάξτε και το φάκελο "ανεπιθύμητα") ενώ θα λάβετε και νέο email με τον αριθμό αποστολής μόλις η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη για να παραδοθεί στη μεταφορική.

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης: Οι παραγγελίες αποστέλλονται με παράδοση στον τόπο που έχετε υποδείξει μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών ή μέσω μεταφορικής για μεγάλα δέματα. Οι ημέρες παράδοσης είναι συνήθως από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, εκτός αργιών από τις 9:00 πμ μέχρι 5:00 μμ. H ανωτέρω προθεσμία δεν ισχύει σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς και όχι την εταιρία. Οι αποστολές μας πραγματοποιούνται με την ACS και την ΤΑΧΥΔΕΜΑ με εξαίρεση την Αττική όπου οι αποστολές δύναται να γίνονται με τη μεταφορική Pack-man με παράδοση εντός 48 ωρών. Tο κόστος για μη ογκώδη προϊόντα πανελλαδικά είναι 2.00€ για αποστολές εώς 2 κιλά + 1.2€ για κάθε επιπλέον κιλό, ενώ για ογκώδη η χρέωση είναι 4€ για Αττική και εκτός Αττικής. Για παραγγελίες άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν μέχρι 2κιλά βάρος/όγκο, εκτός από τα προϊόντα τα οποία ανήκουν στην κατηγορία "ΙΑΤΡΙΚΑ-ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ-ΑΚΡΑΤΕΙΑ-ΠΑΝΕΣ", για τα οποία ισχύουν μεταφορικά ανάλογα με τον όγκο και το βάρος. Ενδέχεται επίσης να υπάρξει επιπλέον χρέωση στα μεταφορικά πέραν της αναγραφόμενης, διότι η περιοχή σας θα θεωρείτο δυσπρόσιτη από τη μεταφορική. Επιπλέον για ΟΓΚΏΔΗ προιόντα της κατηγορίας ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορικής και τα έξοδα επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον παραλήπτη. Σε αυτήν την περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προτείνουμε τις διαθέσιμες λύσεις.

 

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς κόστος και εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. (Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει).

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή στο 210 9370082.

 Η διεύθυνση στην οποία θα πρέπει να αποσταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: Μεγάλου Αλεξάνδρου 65, Τ.Κ. 17121, Νέα Σμύρνη, Αθήνα.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να κάνετε ακύρωση αυτής.

2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

3. Εάν δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή εντός 3 ημερών, το σύστημα ακυρώνει αυτόματα την παραγγελία σας. Αφορά για παραγγελίες που έχει επιλεχτεί σαν τρόπος πληρωμής τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή μέσω κάρτας.

Το καλάθι σας είναι άδειο. X