UGA

Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

UGA CARDIOL FORTE NF 30caps

"Το Cardiol® forte NEW περιέχει ένα συνδυασμό Ωμέγα-3 EPA/DHA, Total Monacolins και πολυφαινολών ελιάς που προστατεύουν την LDL χοληστερόλη από την οξείδωση, μαζί με εκχύλισμα αγκινάρας, που υποστηρίζεται από κλινική μελέτη, με μεγάλες επιδράσεις στο λιπιδικό προφίλ και με ηπατοπροστατευτική δράση. "
23,40€

UGA MEAQUOR 1000 30caps

"Με 1000 mg ωμέγα-3 EPA και DHA που περιέχονται ανά κάψουλα, το Meaquor® 1000 είναι ένα από τα πιο συμπυκνωμένα συμπληρώματα ωμέγα-3 στην αγορά. Το Meaquor® 1000 είναι πιστοποιημένο με IFOS 5 αστέρων για δραστικότητα, καθαρότητα και φρεσκάδα και έχει σχεδιαστεί για να πληροί τις συνιστώμενες δόσεις ωμέγα-3 EPA και DHA για τη διατήρηση των φυσιολογικών τριγλυκεριδίων και της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης, με τον μικρότερο αριθμό καψουλών."
17,24€

UGA OMEGOR ANTIAGE 60caps

Μεγαλώνοντας, το δέρμα μας γίνεται λιγότερο ικανό να συγκρατεί την υγρασία και, επομένως, λιγότερο ελαστικό. Το OMEGOR® Antiage, με τη μοναδική του σύνθεση ωμέγα-3 EPA και DHA σε συνδυασμό με ωμέγα-6 GLA, ρεσβερατρόλη και άλφα λιποϊκό οξύ, παρέχει θρεπτικά συστατικά για το δέρμα σε επίπεδο υποστρώματος, βελτιώνοντας την ισορροπία της κυτταρικής μεμβράνης και ενισχύοντας τη φυσική αποτελεσματικότητα του σώματός μας στην καταπολέμηση της οξειδωτικής βλάβης.
19,77€

UGA OMEGOR MIND 30caps

"Η μνήμη μας εξασθενεί όσο μεγαλώνουμε. Μερικές φορές μια μικρή βοήθεια από ένα ειδικό θρεπτικό συστατικό μπορεί να βοηθήσει πολύ. Το OMEGOR® Mind περιέχει ωμέγα-3 DHA και EPA σε συνδυασμό με ψευδάργυρο, βιταμίνες Β και Bacomind, ένα πατενταρισμένο εκχύλισμα από το φυτό Bacopa monnieri που χρησιμοποιείται στην ιατρική της Αγιουρβέδα ως τονωτικό για την ψυχική ευεξία. "
11,54€

UGA OMEGOR VEG 60VEG GELS + 60 ΔΩΡΟ

Το μουρουνέλαιο (CLO) έχει απίστευτα οφέλη για την υγεία επειδή περιέχει τέσσερα σημαντικά θρεπτικά συστατικά: ωμέγα-3 (EPA/DHA) και βιταμίνες D, A και E. Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο για Cod Liver Oil υψηλής ποιότητας όπως το Omegor ® Classic, από καθαρό και αρωματισμένο λάδι με ευχάριστη γεύση λεμονιού και φυσικών βοτάνων. Αυτό το προϊόν είναι φυσικά πλούσιο σε βιταμίνες D και A. Τα οφέλη για την υγεία του Omegor® Classic είναι πολυάριθμα και, όταν λαμβάνεται ως μέρος μιας κανονικής δίαιτας, μπορεί να βοηθήσει στην διασφάλιση της επαρκούς πρόσληψης σημαντικών θρεπτικών συστατικών με μια εκπληκτική γεύση που έχει απονεμηθεί από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης.
40,41€

UGA OMEGOR VITALITY 1000 30 caps

"Το συμπλήρωμα Omegor® Vitality 1000 αποτελείται από συμπυκνωμένο Ω-3 που προέρχεται από φαρμακευτικής καθαρότητας ιχθυέλαιο από μικρά ψάρια βαθιάς θάλασσας. Το λάδι μας, είναι από γαύρο και σαρδέλα, ψάρια με πολύ χαμηλά επίπεδα βαρέων μετάλλων. Ο γαύρος και η σαρδέλα είναι πλούσια σε EPA και DHA. Το OMEGOR® Vitality είναι το πιο δημοφιλές υπερσυμπυκνωμένο ωμέγα-3 που λαμβάνεται με μια κατοχυρωμένη, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τεχνολογία καθαρισμού. Από την κυκλοφορία του το 2005, όλες οι εμπορικές παρτίδες του έχουν βαθμολογηθεί με 5 αστέρια για ισχύ, φρεσκάδα και καθαρότητα από την IFOS (ifosprogram.com). Έχει συγκέντρωση 90% και παρέχει περισσότερα ωμέγα-3 ανά μερίδα από τα περισσότερα άλλα προϊόντα ωμέγα-3. Με τα ωμέγα-3 του σε μορφή τριγλυκεριδίων, εξασφαλίζει βέλτιστη βιοδιαθεσιμότητα και απουσία χαρακτηριστικής,οσμής και επίγευσης, ενός κοινού συμπληρώματος ιχθυελαίου. "
13,92€

UGA VITADHA MATERNA 450 30caps

Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του φολικού οξέος πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Γνωρίζουμε επίσης ότι ένα ορισμένο ποσοστό γυναικών κινδυνεύει να μην μεταβολίσει σωστά το φολικό οξύ σε l-methylfolate, τη βιολογικά ενεργή μορφή του, αναπτύσσοντας έτσι ανεπάρκεια φολικού οξέος που μπορεί να είναι επικίνδυνη κατά τη διάρκεια μιας τόσο ευαίσθητης φάσης για τις γυναίκες. Το VitaDHA® Materna 450 περιέχει l-methylfolate σε συνδυασμό με ωμέγα-3 DHA,απαραίτητο για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και των ματιών του εμβρύου και των βρεφών που θηλάζουν.
26,34€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X