ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

ΒΙΟΛΟΓΟΣ Αιγοπρόβεια Ελληνική Πρωτεΐνη Με Βιολογική Μπανάνα Και Κακάο 500g

Η ελληνική Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη «Βιολόγος» είναι εμπλουτισμένη με ωμή βιολογική μπανάνα σε σκόνη (Raw Freeze-Dried) και ωμό περουβιανό βιολογικό κακάο. Έτσι, η γεύση της είναι ιδανική για όσους θέλουν να ωφελούνται από την θρεπτικότητα της Αιγοπρόβειας Πρωτεΐνης, χωρίς να νιώθουν έντονα τη μυρωδιά του κατσικίσιου γάλακτος.
33,50€

ΒΙΟΛΟΓΟΣ Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος 500g

Η Ελληνική Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη ορού γάλακτος «Βιολόγος» φτιάχνεται από 100% Ελληνικό γάλα αιγοπροβάτων ελεύθερης βοσκής, έχει περιεκτικότητα 82% σε καθαρή πρωτεΐνη, είναι εξαιρετικής ποιότητας και παράγεται σε ήπιες συνθήκες με τη μέθοδο της υπερδιήθησης.
31,90€

ΒΙΟΛΟΓΟΣ Βιολογική Πρωτεΐνη WHEY Ορού Γάλακτος 500g

Η Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος «Βιολόγος» είναι η φυσική τροφή με την πλουσιότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και αμινοξέα διακλαδωμένης αλυσίδας (BCAAs).
27,90€

ΒΙΟΛΟΓΟΣ Βιολογική Πρωτεΐνη Αρακά 500g

Η Πρωτεΐνη Αρακά «Βιολόγος» περιέχει όλα τα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων των 9 απολύτως απαραίτητων, με 98% αφομοίωση και με υψηλά επίπεδα αργινίνης
17,50€

ΒΙΟΛΟΓΟΣ Βιολογική Πρωτεΐνη Αρακά CHOCO 500g

Η Πρωτεΐνη Αρακά COCO «Βιολόγος» περιέχει όλα τα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων των 9 απολύτως απαραίτητων, με 98% αφομοίωση και με υψηλά επίπεδα αργινίνης
24,90€

ΒΙΟΛΟΓΟΣ Βιολογική Πρωτείνη Ορού Γάλακτος 78% 500gr Berry

Εμπλουτισμένο με βιολογική σκόνη από μούρα κράνμπερι, μούρα αρώνια και παντζάρι!
30,90€

ΒΙΟΛΟΓΟΣ Βιολογική Πρωτεΐνη Ρυζιού 500g

Η Πρωτεΐνη Καστανού Ρυζιού «Βιολόγος» φτιάχνεται από 100% ρύζι Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η μέθοδος εξαγωγής της από το ρύζι, με κατοχυρωμένο Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας, χρησιμοποιεί χαμηλή θερμοκρασία κατά την ενζυμική διαδικασία και δεν περιλαμβάνει καθόλου χημικά πρόσθετα.
18,90€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X