Το συμπλήρωμα διατροφής Immuvit C της Leriva Pharma είναι κατάλληλο για την τόνωση της φυσικής άμυνας του οργανισμού μέσω της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος και ενδείκνυται σε περιόδους κατά τις οποίες χρειαζόμαστε ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, όπως κατά τους χειμερινούς μήνες.
Υπογλυκαιμία
Με τον όρο Υπογλυκαιμία ορίζεται η κατάσταση κατά την οποία τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα μας μειώνονται κάτω του φυσιολογικού: 70 mg/dL.
Οι κυρίοτερες αιτίες που την προκαλούν:
Υψηλή δόση ινσουλίνης ή αντιδιαβητικών δισκίων
Καθυστερημένη πρόσληψη των γευμάτων ή παράλειψή τους
Πρόσληψη ανεπαρκούς ποσότητας υδατανθράκων στα κύρια ή ενδιάμεσα γεύματα
Έντονη άσκηση χωρίς την απαραίτητη λήψη υδατανθράκων
Κατανάλωση αλκοόλ
Τα κύρια συμπτώματα της υπογλυκαιμίας είναι:
Τρέμουλο
Ταχυπαλμία
Ζαλάδα
Εφίδρωση
Αδυναμία συγκέντρωσης
Έντονο αίσθημα πείνας
Θολή όραση
Επιθετικότητα
Υπνηλία
Σύγχυση
Αντιμετώπιση της υπογλυκαιμίας:
Εάν πραγματοποιήσουμε μέτρηση σακχάρου και τα επίπεδα γλυκόζης είναι κάτω από 70 mg/dL, εφαρμόζουμε τον παρακάτω κανόνα των 15:
Λαμβάνουμε από το στόμα άμεσα 15γρ. γρήγορων υδατανθράκων.
Οι επαγγελματίες υγείας για την αντιμετώπιση των υπογλυκαιμικών επεισοδίων συνιστούν τη λήψη δεξτρόζης.
Η δεξτρόζη (D-γλυκόζη) είναι η γλυκόζη που χρησιμοποιείται από τα κύτταρα για τροφή και έχει τον υψηλότερο γλυκαιμικό δείκτη. Έχει αποδειχθεί ότι τα προϊόντα με «καθαρή D-Γλυκόζη» ενεργούν πιο γρήγορα από άλλους υδατάνθρακες.
Αφού λάβουμε τα 15γρ δεξτρόζης, περιμένουμε 15 λεπτά & επαναλαμβάνουμε τη μέτρηση σακχάρου. Εάν η τιμή του σακχάρου μας εξακολουθεί να είναι κάτω του 70 mg/dL επαναλαμβάνουμε τον κανόνα.
Υπογλυκαιμία
Με τον όρο Υπογλυκαιμία ορίζεται η κατάσταση κατά την οποία τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα μας μειώνονται κάτω του φυσιολογικού: 70 mg/dL.
Οι κυρίοτερες αιτίες που την προκαλούν:
Υψηλή δόση ινσουλίνης ή αντιδιαβητικών δισκίων
Καθυστερημένη πρόσληψη των γευμάτων ή παράλειψή τους
Πρόσληψη ανεπαρκούς ποσότητας υδατανθράκων στα κύρια ή ενδιάμεσα γεύματα
Έντονη άσκηση χωρίς την απαραίτητη λήψη υδατανθράκων
Κατανάλωση αλκοόλ
Τα κύρια συμπτώματα της υπογλυκαιμίας είναι:
Τρέμουλο
Ταχυπαλμία
Ζαλάδα
Εφίδρωση
Αδυναμία συγκέντρωσης
Έντονο αίσθημα πείνας
Θολή όραση
Επιθετικότητα
Υπνηλία
Σύγχυση
Αντιμετώπιση της υπογλυκαιμίας:
Εάν πραγματοποιήσουμε μέτρηση σακχάρου και τα επίπεδα γλυκόζης είναι κάτω από 70 mg/dL, εφαρμόζουμε τον παρακάτω κανόνα των 15:
Λαμβάνουμε από το στόμα άμεσα 15γρ. γρήγορων υδατανθράκων.
Οι επαγγελματίες υγείας για την αντιμετώπιση των υπογλυκαιμικών επεισοδίων συνιστούν τη λήψη δεξτρόζης.
Η δεξτρόζη (D-γλυκόζη) είναι η γλυκόζη που χρησιμοποιείται από τα κύτταρα για τροφή και έχει τον υψηλότερο γλυκαιμικό δείκτη. Έχει αποδειχθεί ότι τα προϊόντα με «καθαρή D-Γλυκόζη» ενεργούν πιο γρήγορα από άλλους υδατάνθρακες.
Αφού λάβουμε τα 15γρ δεξτρόζης, περιμένουμε 15 λεπτά & επαναλαμβάνουμε τη μέτρηση σακχάρου. Εάν η τιμή του σακχάρου μας εξακολουθεί να είναι κάτω του 70 mg/dL επαναλαμβάνουμε τον κανόνα.
Υπογλυκαιμία
Με τον όρο Υπογλυκαιμία ορίζεται η κατάσταση κατά την οποία τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα μας μειώνονται κάτω του φυσιολογικού: 70 mg/dL.
Οι κυρίοτερες αιτίες που την προκαλούν:
Υψηλή δόση ινσουλίνης ή αντιδιαβητικών δισκίων
Καθυστερημένη πρόσληψη των γευμάτων ή παράλειψή τους
Πρόσληψη ανεπαρκούς ποσότητας υδατανθράκων στα κύρια ή ενδιάμεσα γεύματα
Έντονη άσκηση χωρίς την απαραίτητη λήψη υδατανθράκων
Κατανάλωση αλκοόλ
Τα κύρια συμπτώματα της υπογλυκαιμίας είναι:
Τρέμουλο
Ταχυπαλμία
Ζαλάδα
Εφίδρωση
Αδυναμία συγκέντρωσης
Έντονο αίσθημα πείνας
Θολή όραση
Επιθετικότητα
Υπνηλία
Σύγχυση
Αντιμετώπιση της υπογλυκαιμίας:
Εάν πραγματοποιήσουμε μέτρηση σακχάρου και τα επίπεδα γλυκόζης είναι κάτω από 70 mg/dL, εφαρμόζουμε τον παρακάτω κανόνα των 15:
Λαμβάνουμε από το στόμα άμεσα 15γρ. γρήγορων υδατανθράκων.
Οι επαγγελματίες υγείας για την αντιμετώπιση των υπογλυκαιμικών επεισοδίων συνιστούν τη λήψη δεξτρόζης.
Η δεξτρόζη (D-γλυκόζη) είναι η γλυκόζη που χρησιμοποιείται από τα κύτταρα για τροφή και έχει τον υψηλότερο γλυκαιμικό δείκτη. Έχει αποδειχθεί ότι τα προϊόντα με «καθαρή D-Γλυκόζη» ενεργούν πιο γρήγορα από άλλους υδατάνθρακες.
Αφού λάβουμε τα 15γρ δεξτρόζης, περιμένουμε 15 λεπτά & επαναλαμβάνουμε τη μέτρηση σακχάρου. Εάν η τιμή του σακχάρου μας εξακολουθεί να είναι κάτω του 70 mg/dL επαναλαμβάνουμε τον κανόνα.
Υπογλυκαιμία
Με τον όρο Υπογλυκαιμία ορίζεται η κατάσταση κατά την οποία τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα μας μειώνονται κάτω του φυσιολογικού: 70 mg/dL.
Οι κυρίοτερες αιτίες που την προκαλούν:
Υψηλή δόση ινσουλίνης ή αντιδιαβητικών δισκίων
Καθυστερημένη πρόσληψη των γευμάτων ή παράλειψή τους
Πρόσληψη ανεπαρκούς ποσότητας υδατανθράκων στα κύρια ή ενδιάμεσα γεύματα
Έντονη άσκηση χωρίς την απαραίτητη λήψη υδατανθράκων
Κατανάλωση αλκοόλ
Τα κύρια συμπτώματα της υπογλυκαιμίας είναι:
Τρέμουλο
Ταχυπαλμία
Ζαλάδα
Εφίδρωση
Αδυναμία συγκέντρωσης
Έντονο αίσθημα πείνας
Θολή όραση
Επιθετικότητα
Υπνηλία
Σύγχυση
Αντιμετώπιση της υπογλυκαιμίας:
Εάν πραγματοποιήσουμε μέτρηση σακχάρου και τα επίπεδα γλυκόζης είναι κάτω από 70 mg/dL, εφαρμόζουμε τον παρακάτω κανόνα των 15:
Λαμβάνουμε από το στόμα άμεσα 15γρ. γρήγορων υδατανθράκων.
Οι επαγγελματίες υγείας για την αντιμετώπιση των υπογλυκαιμικών επεισοδίων συνιστούν τη λήψη δεξτρόζης.
Η δεξτρόζη (D-γλυκόζη) είναι η γλυκόζη που χρησιμοποιείται από τα κύτταρα για τροφή και έχει τον υψηλότερο γλυκαιμικό δείκτη. Έχει αποδειχθεί ότι τα προϊόντα με «καθαρή D-Γλυκόζη» ενεργούν πιο γρήγορα από άλλους υδατάνθρακες.
Αφού λάβουμε τα 15γρ δεξτρόζης, περιμένουμε 15 λεπτά & επαναλαμβάνουμε τη μέτρηση σακχάρου. Εάν η τιμή του σακχάρου μας εξακολουθεί να είναι κάτω του 70 mg/dL επαναλαμβάνουμε τον κανόνα.
Η πρωτεΐνη του αρακά αποτελεί την ιδανική επιλογή φυτικής πρωτεΐνης. Παρέχει τα απαραίτητα αμινοξέα και είναι ειδικά πλούσια σε λυσίνη και σε αργινίνη, καθώς και σε αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας.
Αυτή η νόστιμη μπάρα περιέχει 32% αγνές πρωτεΐνες ορού γάλακτος. Είναι μια μπάρα με μορφή γκοφρέτας, σαν μια πολύ γευστική σοκολάτα, η οποία την καθιστά μια καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους αθλητές καθότι αποτελεί έναν απολαυστικό και ευκολότερο τρόπο αφομοίωσης των πρωτεϊνών. Παρά την επίστρωση σοκολάτας που διαθέτει, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε επιπρόσθετα σάκχαρα και λιπαρά.
O κουρκουμάς είναι μπαχαρικό με ήπια γεύση και άρωμα ξύλου. Ανήκει στην οικογένεια της πιπερόριζας (τζίντζερ) και προέρχεται από τη ρίζα του τροπικού φυτού.