banner

VIOGENESIS BLACK GARLIC - WASABI 60tabs

Συμπλήρωμα διατροφής Το Μαύρο Σκόρδο με εκχύλισμα Wasabi και Κουρκουμά αποτελεί μια καινοτόμο φόρμουλα που σαν στόχο έχει την διατροφική ενίσχυση του οργανισμού σε επίπεδο ανοσοποιητικού και καρδιαγγειακού. Το μαύρο σκόρδο κατόπιν της φυσικής επεξεργασίας στην οποία υποβάλλεται (ωρίμανσης στους 70°C), γίνεται άοσμο και όχι μόνο διατηρεί τα δραστικά του συστατικά, αλλά και τα πολλαπλασιάζει, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα και την αντιοξειδωτική τους δράση. Το Wasabi είναι γνωστό για τις αντιμυκητισιακές, αντιμικροβιακές, αντιικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του.
Brand: VIOGENESIS
Barcode: 4260006584997
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
35,00€
26,25€

Tο μαύρο σκόρδο παράγεται από την ωρίμανση του σκόρδου σε θερμοκρασίες μεταξύ 60-80 βαθμών Κελσίου για 3-4 εβδομάδες. Η διαδικασία αυτή αυξάνει τη θρεπτική αξία του σκόρδου ακόμη περισσότερο.
Σε σύγκριση με το φρέσκο σκόρδο, η μαύρη έκδοση του σκόρδου περιέχει μεγαλύτερη συγκέντρωση αντιοξειδωτικών καθώς και ορισμένες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία όπως ο σίδηρος. Τα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στο μαύρο σκόρδο ενισχύουν την ανοσία καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες, μειώνοντας τη φλεγμονή και εμποδίζοντας την οξειδωτική βλάβη στα κύτταρα σας (Kimura et al. 2017; Choi et al. 2014)

 

Τα οφέλη του μαύρου σκόρδου

1. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά
Τα αντιοξειδωτικά μπορούν να έχουν ισχυρή επίδραση στην υγεία. Δουλεύουν εξουδετερώνοντας τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες αποτρέποντας έτσι το οξειδωτικό στρες και και την κυτταρική καταστροφή. Έρευνες δείχνουν ότι τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο μαύρο σκόρδο μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο ανάπτυξης ορισμένων τύπων χρόνιων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των στεφανιαίων καρδιακών παθήσεων, του καρκίνου και του διαβήτη (Lien Ai Pham-Huy, 2019).

2. Mειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης κακοήθειας
Τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο μαύρο σκόρδο παρεμποδίζουν τη συσσώρευση ελεύθερων ριζών, αναστέλλοντας έτσι την ανάπτυξη και την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων στο σώμα.

Tο μαύρο σκόρδο παράγεται από την ωρίμανση του σκόρδου σε θερμοκρασίες μεταξύ 60-80 βαθμών Κελσίου για 3-4 εβδομάδες. Η διαδικασία αυτή αυξάνει τη θρεπτική αξία του σκόρδου ακόμη περισσότερο.
Σε σύγκριση με το φρέσκο σκόρδο, η μαύρη έκδοση του σκόρδου περιέχει μεγαλύτερη συγκέντρωση αντιοξειδωτικών καθώς και ορισμένες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία όπως ο σίδηρος. Τα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στο μαύρο σκόρδο ενισχύουν την ανοσία καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες, μειώνοντας τη φλεγμονή και εμποδίζοντας την οξειδωτική βλάβη στα κύτταρα σας (Kimura et al. 2017; Choi et al. 2014)

 

Τα οφέλη του μαύρου σκόρδου

1. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά
Τα αντιοξειδωτικά μπορούν να έχουν ισχυρή επίδραση στην υγεία. Δουλεύουν εξουδετερώνοντας τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες αποτρέποντας έτσι το οξειδωτικό στρες και και την κυτταρική καταστροφή. Έρευνες δείχνουν ότι τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο μαύρο σκόρδο μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο ανάπτυξης ορισμένων τύπων χρόνιων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των στεφανιαίων καρδιακών παθήσεων, του καρκίνου και του διαβήτη (Lien Ai Pham-Huy, 2019).

2. Mειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης κακοήθειας
Τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο μαύρο σκόρδο παρεμποδίζουν τη συσσώρευση ελεύθερων ριζών, αναστέλλοντας έτσι την ανάπτυξη και την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων στο σώμα.

Το καλάθι σας είναι άδειο. X