TERRANOVA Alpha Lipoic Acid 300mg Complex 100 capsules

Brand: TERRANOVA
Barcode: 5060203794002
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
33,30€
21,31€

Το α-λιποϊκό οξύ αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην προστασία των νευρώνων του εγκεφάλου, του καρδιαγγειακού συστήματος και υποστηρίζει τον μεταβολισμό του σακχάρου του αίματος. Συνδυασμένο με ολόκληρες υπερτροφές.

100% φυσικό, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

Συμβάλλει στην προστασία των εγκεφαλικών λειτουργιών, του καρδιαγγειακού συστήματος και του μεταβολισμού του σακχάρου του αίματος. Ιδανικό για vegetarians και vegans.
*Να μη λαμβάνεται με αντιδιαβητική αγωγή, εκτός αν παρακολουθείται αυστηρά από ιατρό.

Aναλυτική περιγραφή

Για ποιονΓυναίκα, Άνδρας, Vegan

ΚατηγορίαΚαρδιαγγειακό Σύστημα, Αντιοξειδωτικά- Αντιγήρανση

ΣυστατικάΑ- Λιποϊκό οξύ, Matcha Πράσινο τσάι , Αραβινογαλακτάνες πεύκου, Κολοκυθόσπορος, Καρπός ιπποφαούς, Φύλλα ιπποφαούς, Πίτουρο ρυζιού, Ρίζα κουρκουμά

Μορφή50 κάψουλες φυτικής προέλευσης

Συμβάλλει

Στην προστασία των νευρώνων του εγκεφάλου

Στην προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος

Στην υποστήριξη του μεταβολισμού του σακχάρου του αίματος

ΜΙΑ ΚΑΨΟΥΛΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ

ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ (MAGNIFOOD)

375mg

Stabilized Rice Bran

150mg

Turmeric Root [Curcuma Longa]

50mg

Matcha Green Tea Ceremonial Grade AAA [Camellia sinensis]

50mg

Sea Buckthorn Berry/Leaf [Hippophae rhamnoides]

50mg

Rose Hips [Rosa Canina]

50mg

Pumpkin Seed [Cucurbita Pepo]

25mg

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ

Alpha Lipoic Acid

300mg

Larch Tree Arabinogalactan

5.5mg

Α- Λιποϊκό οξύ Είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για το μεταβολισμό των υδατανθράκων και την παραγωγή ενέργειας.

Matcha Πράσινο τσάι Είναι ένα ειδικής καλλιέργειας πράσινο τσάι, που φύεται στην Ασία και καλλιεργείται για 3 εβδομάδες υπό σκιά. Είναι πλούσιο σε επιγαλλοκατεχίνες και θειανίνη, γι' αυτό και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Μελέτες έχουν δείξει ότι συμβάλλει στην ενίσχυση του μεταβολισμού ενώ παράλληλα βοηθά στη βελτίωση της συγκέντρωσης καθώς και της διάθεσης.

Αραβινογαλακτάνες πεύκου Είναι μια μορφή αμύλου, που υπάρχει κυρίως στα κωνοφόρα δένδρα, όπως το πεύκο. Ουσιαστικά, είναι διαλυτές ινές που τρέφουν τα βακτήρια του εντέρου.

Κολοκυθόσπορος Οι σπόροι κολοκύθας είναι μία από τις πλουσιότερες φυσικές πηγές ψευδαργύρου, ενός σημαντικού θρεπτικού στοιχείου για τα οστά και την ενίσχυση του ανοσποιητικού, καθώς και μαγνησίου και βιταμίνης Κ.
Λιγότερα

Καρπός ιπποφαούς Ο καρπός ιπποφαούς είναι μία από τις πιο πλούσιες φυσικές πηγές αντιοξειδωτικών θρεπτικών στοιχείων, όπως βιταμινών C και Ε, καθώς και φλαβονοειδών, καροτενοειδών (συμπεριλαμβανομένου του λυκοπενίου, της ζεαξανθίνης και του β-καροτενίου) και συνενζύμου Q10 (CoQ10).

Φύλλα ιπποφαούς Έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνες, μέταλλα και ανιτοξειδωτικά.

Πίτουρο ρυζιού Το πίτουρο ρυζιού περιέχει περισσότερα από 100 γνωστά αντιοξειδωτικά, μεταξύ των οποίων τοκοτριενόλες, τοκοφερόλες, α-λιποϊκό οξύ (το οποίο επίσης ανακυκλώνει αντιοξειδωτικές ουσίες όπως αυτές των βιταμίνη C και Ε αφού έχουν εξαντληθεί), συνένζυμο Q10 (CoQ10) και πολλά καροτενοειδή. Είναι επίσης γνωστό ότι περιέχει τα αντιοξειδωτικά ένζυμα υπεροξείδιο της δισμουτάσης (SOD), υπεροξειδάση και καταλάση.

Ρίζα κουρκουμά Οι φυσικές ενώσεις κουρκουμινοειδών της ρίζας του κουρκουμά αποτελούν μία από τις ισχυρότερες πηγές καταπολέμησης των ελεύθερων ριζών.

Το προϊόν παρασκευάζεται στην Αγγλία σε πιστοποιημένη με ISO 9001 και G.M.P. (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα.

Το προϊόν είναι κατάλληλο για vegetarians και vegans

Το προϊόν είναι 100% φυσικό χωρίς πρόσθετα

Τα βότανα/φυτά έχουν αποξηρανθεί με τη μέθοδο της λυοφιλίωσης (fresh freeze dried), η οποία σύμφωνα με μελέτες διατηρεί σε μεγάλο βαθμό αναλλοίωτη τη δραστικότητα, τη βιοχημική δομή και την ενζυματική τους δραστηριότητα.

Το προϊόν δεν περιέχει κάποιο συστατικό απαγορευμένο από την WADA

Το προϊόν είναι ενισχυμένο με ένα ειδικό μείγμα υπερτροφών το οποίο ονομάζεται Magnifood και βοηθά να δημιουργηθεί στο σώμα μας το κατάλληλο βιοχημικό περιβάλλον ώστε να μεγιστοποιήσει την απορρόφηση και άρα τη δράση και την αποτελεσματικότητα των βιταμινών και των μετάλλων

Μορφή  50 κάψουλες φυτικής προέλευσης

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε τον ιατρό αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή.

 

 •    
     
     
     
     
     
     
   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Το καλάθι σας είναι άδειο. X