Smile Promo Ashwagandha 60 κάψουλες & UGA Omegor Mind 30 κάψουλες

Promo πακέτο με Smile Ashwagandha (60 κάψουλες) που προάγει την ισορροπία στον οργανισμό, βοηθά στη συνολική ευεξία του & στην υγιή απόκριση στο στρες και UGA Omegor Mind (30 κάψουλες) που βοηθάει στη μνήμη και είναι τονωτικό για την ψυχική ευεξία.
Brand: SMILE
Barcode: 5200119883487
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
17,51€

Smile Ashwagandha

Η Ashwagandha (Withania Somnifera) είναι ένα από τα πιο σημαντικά βότανα της Αγιουρβέδα, του πιό αρχαίου συστήματος θεραπείας.

Το προϊόν είναι το μόνο 100% βιολογικά πιστοποιημένο σε αντίθεση με τα υπόλοιπα και χρησιμοποιεί μόνο τη ρίζα του φυτού για τη δημιουργία του εκχυλίσματος, μέσα από μια μοναδική φυσική μέθοδο εκχύλισης που δεν χρησιμοποιεί χημικούς διαλύτες ή αλκοόλη.

Η Ashwagandha είναι συγγενικό φυτό της ντομάτας. Το φυτό αυτό έχει κίτρινα άνθη και κόκκινα φρούτα που μοιάζουν με μούρα σε μέγεθος και σχήμα.

Σε τι διαφέρει από άλλα προϊόντα Ashwagandha;

Η Smile® Ashwagandha χρησιμοποιεί το πατενταρισμένο εκχύλισμα KSM-66® το οποίο είναι αποτέλεσμα ερευνών διάρκειας 14 ετών. Το εκχύλισμα έχει αρκετές επιστημονικές μελέτες σε έγκυρα περιοδικά γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό. Επίσης, το προϊόν έχει το μεγαλύτερο ποσοστό withanolides (μεγαλύτερο από 5%, μετρημένο με HPLC) που είναι η δραστική ουσία. Έτσι όταν αγοράζετε ένα σκεύασμα Ashwagandha δεν έχει σημασία μόνο πόσα mg υπάρχουν σε κάθε κάψουλα αλλά και πόσα mg withanolides αυτά περιέχουν, καθώς αυτά είναι τα δραστικά συστατικά.
Το προϊόν είναι απαλλαγμένο από Withaferin A, μια τοξική ουσία που συνήθως έχουν προϊόντα που χρησιμοποιούν και τα φύλλα του φυτού. Η γεύση του είναι ουδέτερη και όχι πικρή, σε αντίθεση με άλλα προϊόντα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα, αν δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε να καταπιούμε την κάψουλα, ανοίγοντας την κάψουλα να βάλουμε το περιεχόμενο σε φαγητό ή ποτό.

Έχει βραβευθεί σαν “Best Botanical Ingredient” και “Innovative Ingredient of the Year”. Γι’ αυτό αν ψάχνετε την καλύτερη Ashwagandha για να βελτιώσετε την υγεία σας, τότε η Smile® Ashwagandha με το πατενταρισμένο εκχύλισμα KSM-66® είναι η καλύτερη επιλογή.

ΧΡΗΣΗ

300mg δύο φορές την ημέρα είναι η δόση που χρησιμοποιούν στις μελέτες με το εκχύλισμα KSM-66®. Αυτό πρακτικά σημαίνει μία κάψουλα το πρωί και μία το βράδυ από το Smile® Ashwagandha. Να λαμβάνουμε τις κάψουλες αμέσως μετά το φαγητό.

Για πόσο διάστημα να την λαμβάνω; Πρέπει να κάνω διακοπή;

Μπορούμε να το λαμβάνουμε για 6 μήνες. Μετά καλό είναι να κάνουμε μια διακοπή για 15-20 ημέρες και να το λάβουμε ξανά για 6 μήνες. Εναλλακτικά μπορούμε να επιλέξουμε αντί της διακοπής να μειώσουμε την δόση κατά 25% (δηλαδή μετά τους 6 μήνες που θα λαμβάνουμε 2 κάψουλες κάθε μέρα, να λαμβάνουμε την μία ημέρα δύο και την άλλη ημέρα μία σαν συντήρηση).

UGA Omegor Mind Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Μνήμη 30 κάψουλες

Η μνήμη μας εξασθενεί όσο μεγαλώνουμε. Μερικές φορές μια μικρή βοήθεια από ένα ειδικό θρεπτικό συστατικό μπορεί να βοηθήσει πολύ.
Το OMEGOR® Mind περιέχει ωμέγα-3 DHA και EPA σε συνδυασμό με ψευδάργυρο, βιταμίνες Β και Bacomind, ένα πατενταρισμένο εκχύλισμα από το φυτό Bacopa monnieri που χρησιμοποιείται στην ιατρική της Αγιουρβέδα ως τονωτικό για την ψυχική ευεξία.

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ:
• Ωμέγα-3 DHA και EPA: είναι τα θεμελιώδη συστατικά των κυτταρικών μεμβρανών και οι πρόδρομες ουσίες μιας κατηγορίας κυτταρικών αγγελιαφόρων που ονομάζονται εικοσανοειδή, τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ρύθμιση πολλών φυσιολογικών λειτουργιών. Το DHA είναι το κύριο ωμέγα-3 λιπαρό οξύ που περιέχεται στους φωτοϋποδοχείς του αμφιβληστροειδούς και στις νευρικές δομές. Σε λειτουργικό επίπεδο, το DHA παίζει σημαντικό ρόλο στη μεσολάβηση βιοχημικών διεργασιών που επιτρέπουν τη μετάδοση σημάτων μεταξύ των νευρώνων.
EPA και DHA:
• συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς με ημερήσια πρόσληψη 250 mg* (1 softgel Omegor® Mind).
DHA:
• συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου και της όρασης με ημερήσια πρόσληψη 250 mg* (1 softgel Omegor® Mind).
• Bacopa monnieri: είναι ένα φυτό που χρησιμοποιείται στην ιατρική της Αγιουρβέδα ως τονωτικό για την ψυχική ευεξία. Τα ευεργετικά του αποτελέσματα σχετίζονται με τη βελτίωση της μνήμης και των γνωστικών λειτουργιών**.
• Έλαιο Borage πλούσιο σε ωμέγα-6 GLA: εκχυλισμένο από σπόρους Borago officinalis L. είναι χρήσιμο για την ακεραιότητα και τη λειτουργία των κυτταρικών μεμβρανών, για τον τροφισμό του δέρματος και για τη λειτουργία των αρθρώσεων**.
• Η βιταμίνη C ή ασκορβικό οξύ είναι ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και στην υποστήριξη της κανονικής λειτουργίας του νευρικού συστήματος και της ψυχολογικής λειτουργίας*.
• Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητο ιχνοστοιχείο για όλες τις μορφές ζωής. Στον άνθρωπο ο ψευδάργυρος βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και συμβάλλει στη φυσιολογική γνωστική λειτουργία*.
• Βιταμίνες του συμπλέγματος Β: είναι μια ομάδα απαραίτητων βιταμινών που υποστηρίζουν την κυτταρική ακεραιότητα και τη λειτουργία των νευρικών κυττάρων. Η θειαμίνη (Β1), η ριβοφλαβίνη (Β2), η νιασίνη (Β3), η βιταμίνη Β6, η βιοτίνη (Β8) και η βιταμίνη Β12 συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του νευρικού συστήματος

Το καλάθι σας είναι άδειο. X