Forté Pharma RinoRub Flash 15Δισκία

Δισκία για τη ΜΥΤΗ & το ΛΑΙΜΟ
Brand: FORTE PHARMA
Barcode: 3700221301654
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
7,60€
  • Συσκευασία:
   15 ταμπλέτες
  • Συνιστώμενη διάρκεια χρήσης:
   5 ημέρες
  • Οδηγίες χρήσης:
   3 δισκία ανά ημέρα με ένα ποτήρι νερό (200ml). Ιδανικά 1 το πρωί, 1 το μεσημέρι και 1 το βράδυ (30’-15’ λεπτά πριν το γεύμα).

   Περιγραφη

   Τα δισκία RINORUB συμβάλλουν στην ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρυολογήματος.

   Η φόρμουλα των ταμπλετών RinoRub Flash ΜΥΤΗ-ΛΑΙΜΟΣ , της Forté Pharma περιέχει :

   • ευκάλυπτο σε 3 μορφές (εκχύλισμα φύλλων του φυτού, αιθέριο έλαιο και μέλι ευκαλύπτου).
   • αιθέρια έλαια θυμαριού και γλυκού πορτοκαλιού,
   • σαμπούκο,
   • μωβ εχινάκεια,
   • μέλι ανθέων,
   • φλόμο,
   • ισλανδική λειχήνα και
   • βιταμίνες C και D.

   Η πλήρης σύνθεσή του με τα 12 αυτά ενεργά συστατικά μπορεί να βοηθήσει σε κατευνασμό των συμπτωμάτων του κρυολογήματος:

   • διευκολύνοντας την αναπνοή 1,
   • υποστηρίζοντας τις ανοσοποιητικές άμυνες 2 και
   • βοηθώντας στο να μαλακώσει ο λαιμός3.

   Οι 3 ταμπλέτες περιέχουν :

   • 80mg Βιτ.C ((100% των Διατροφικών Τιμών Αναφοράς)
   • 5μg Bιτ.D (100% των Διατροφικών Τιμών Αναφοράς)
   1Το αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου συμβάλλει στη σωστή & εύκολη αναπνοή.
   2 Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
   3 Το αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου έχει καταπραϋντική δράση στο λαιμό.

   Ο ευκάλυπτος συνιστάται ως συμπληρωματική αγωγή για την αντιμετώπιση της χρόνιας αποφρακτικής αναπνευστικής πάθησης, της βρογχίτιδας και του βρογχικού άσθματος. από την Ευρωπαϊκή Επιστημονική Επιτροπή Φυτοθεραπείας (ESCOP) Η Επιτροπή, Φυτικών Φαρμακευτικών Προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΜΕΑ/HMPC) ενέκρινε τη χρήση του ευκαλύπτου ως παραδοσιακό μέσο για την ανακούφιση από το βήχα και το κρυολόγημα.

   Ο σαμπούκος είναι ένα σκουρόχρωμο μούρο με ανθοκυανίνες, φλαβονοειδή και πολυφαινόλες που θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) και η Επιτροπή Φαρμάκων Φυτικής Προέλευσης (HMPC), έχουν εγκρίνει τη χρήση του σαμπούκου σαν παραδοσιακό φυτικό βοήθημα για την ανακούφιση των πρώιμων συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος.

   Η Εχινάκεια είναι ένα βότανο γνωστό για τη δράση του στο ανοσοποιητικό σύστημα, που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ανακούφιση από τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος.

   Ο φλόμος (ή βερμπάσκο) είναι ένα βότανο, παραδοσιακά γνωστό για βλεννολυτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές και αντιϊκές ιδιότητες.

   Το θυμάρι αναγνωρίζεται από την ΕΜΕΑ/HMPC ως παραδοσιακό αποχρεμπτικό για την ανακούφιση από το βήχα και το κρυολόγημα. Η Ευρωπαϊκή Επιστημονική Επιτροπή Φυτοθεραπείας (ESCOP), το συνιστά επίσης για την αντιμετώπιση της καταρροής του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος.

   Η Ισλανδική λειχήνα (Cetraria islandica) χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να συμβάλλει σε ανακούφιση των βλεννογόνων του θώρακα και της αναπνευστικής οδού, καθώς και στην καταπολέμηση του ξηρού, σπαστικού βήχα και της ρινικής καταρροής. Θεωρείται επίσης ότι διαθέτει αποχρεμπτικές ιδιότητες.

   Τα διατροφικά συμπληρώματα δεν αντικαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή & τον υγιεινό τρόπο ζωής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Φυλάσσετε μακριά από παιδιά σε δροσερό & ξηρό μέρος. Δεν είναι φάρμακο. Δεν προορίζεται για πρόληψη, θεραπεία ή αγωγή ανθρώπινης νόσου. Δεν συνίσταται σε παιδιά, έγκυες & θηλάζουσες. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας ή λαμβάνετε φάρμακα, συμβουλευτείτετο γιατρό σας. Δε συνιστάται σε άτομα με αλλεργία σε προϊόντα κυψέλης, με άσθμα ή με ατοπικές περιοχές (μέλι). Δε συνιστάται σε άτομα με άσθμα, επιληπτικούς, σε ανθρώπους με υπέρταση ή ιστορικό επιληπτικών κρίσεων (αιθέρια έλαια). Μην χρησιμοποιείτε σε περίπτωση υπερευαισθησίας στην εχινάκεια ή εάν έχετε αυτοάνοσα νοσήματα (εχινάκεια). Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας σε περίπτωση γαστροοισοφαγικών προβλημάτων. Να μην υπερβείτε τον 1 μήνα συνεχόμενης λήψης. (αιθέριο έλαιο θυμαριού)
   Αναλυτική σύσταση (ανά ημερήσια δόση): Συστατικά (mg ημερήσια δόση): διογκωτικοί παράγοντες (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη,κροσποβιδόνη), αντισυσσωματικοί παράγοντες (φωσφορικό τριασβέστιο, ανθρακικό μαγνήσιο, άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, διοξείδιο πυριτίου [nano]),εκχύλισμα Φλόμου (Verbascum thapsus L.) (200 mg / 800 mg φυτικό ισοδύναμο), εκχύλισμα Λειχήνων Ισλανδίας (Cetraria islandica (L) Ach.) (125 mg / 500 mg φυτικό ισοδύναμοι), μέλι (από λουλούδια & από ευκάλυπτο), εκχύλισμα ευκαλύπτου (Eucalyptus globulus Labill.) (100mg / 1.000mg φυτικό ισοδύναμο) βιταμίνες (C, D3), εκχύλισμα σαμπούκου (Sambucus nigra L.) (75 mg/ 3.000 mg φυτικό ισοδύναμο), εκχύλισμα μωβ εχινάκειας (Echinacea purpurea (L.) Moench) (37,5 mg / 150mg φυτικό ισοδύναμο), αιθέρια έλαια: ευκάλυπτου (Eucalyptus globulus Labill.) (20 mg), θυμαριού (Thymus zygis L.) (10 mg) & γλυκού πορτοκαλιού (Citrus sinensis (L.) Osbeck) (5 mg).
Το καλάθι σας είναι άδειο. X