Forté Pharma Minceur 24 Fort 45+ 28 κάψουλες

Διατήρηση φυσιολογικών καύσεων & υγιούς σφριγηλού δέρματος
Brand: FORTE PHARMA
Barcode: 3700221317785
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
17,77€
 • Συσκευασία:
  28 δισκία (14+14) / για 2 εβδομάδες
 • Συνιστώμενη διάρκεια χρήσης:
  Συνίσταται χρήση 1,5 - 2 μηνών με επανάληψη
 • Οδηγίες χρήσης:
  2 δισκία την ημέρα (1 λευκό δισκίο ημέρας το πρωί – 1 ροζ δισκίο νύχτας το βράδυ)

  Περιγραφη

  Σύνθεση τόνωσης των καύσεων με στόχευση στις ηλικίες 45+ λόγω της περιεκτικότητας σε κολλαγόνο, ελαστίνη και συσφικτικό φυτικό σύμπλοκο.

  Διπλή φόρμουλα (δισκίο ΗΜΕΡΑΣ + δισκίο ΝΥΧΤΑΣ) που βοηθά στην ενεργοποίηση σε 24ωρη βάση- του μεταβολισμού, προωθώντας την απώλεια βάρους, την καύση του λίπους και την απόκτηση πιο σφιχτού δέρματος, ενισχύοντας την προσπάθεια μείωσης κιλών και διατήρησης υγιούς δέρματος.

  2 διαφορετικά δισκία (διαφορετική σύσταση για ημέρα και νύχτα) με στοχευμένη δράση στη ενίσχυση της φυσικής χρονοβιολογικής μεταβολικής διαδικασίας του οργανισμού*.

  > Το δισκίο ημέρας περιέχει φυτικά στοιχεία (πιπεριά τσίλι, εκουιζέτο) που βοηθούν την τόνωση των καύσεων (1)(2), ψευδάργυρο αμινοξέα και ένζυμα που ενισχύουν την ολοκληρωμένη και πλήρη πέψη των τροφών.

  > Το δισκίο νύχτας -πιο εστιασμένο στην προώθηση υγιούς σφριγηλού δέρματος - περιέχει Βιταμίνη Β2 και Β8, χρώμιο, κολαγόνο, συνένζυμο Q10, καθώς και το πατενταρισμένο συστατικό Biosilica*, ένα φυτικό σύμπλοκο από μπαμπού και ρύζι με θετική δράση στην ενίσχυση του κολλαγόνου.

  1. Το εκουιζέτο διευκολύνει την απώλεια βάρους στα πλαίσια διαιτητικών μέτρων και διευκολύνει τις λειτουργίες αποτοξίνωσης του οργανισμού.
  2. Το τσίλι βοηθά στην καύση λίπους.
  3. Το χρώμιο συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων σακχάρου στο αίμα.
  4. Η βιταμίνη Β8 συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού δέρματος.
  5. Η βιταμίνη Β2 βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

  Οι πληροφορίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα του φυτικού συμπλόκου BIOSLILCA-V® είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.

  Aπό τη FortePharma – Monaco

  Μην το πίνετε αδιάλυτο. Μόνο για ενήλικες. Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας σε περίπτωση ταυτόχρονης χρήσης αντιπηκτικών. Η χρήση δεν συνιστάται σε άτομα που έχουν αλλεργία στα σαλικυλικά. Περιεκτικότητα σε καφεΐνη : 70 mg ανά 100 ml. Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, και δεν προορίζεται για θεραπεία της παχυσαρκίας. Μπορεί να βοηθήσει τη μείωση βάρους, στα πλαίσια υγιεινής προσεγμένης διατροφής και άσκησης. Δε συνίσταται σε παιδιά, σε έγκυες, σε θηλάζουσες Δεν αντικαθιστά την ισορροπημένη διατροφή & τον υγιεινό τρόπο ζωής.Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Κρατήστε μακριά από μικρά παιδιά. Δεν υπόκειται σε αδειοδότηση ΕΟΦ. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
  Αναλυτική σύσταση (ανά ημερήσια δόση): Λευκό δισκίο ημέρας: παραγοντες φορτίου (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη διασυνδεδεμένο νάτριο), ξηρό εκχύλισμα Εκουϊζέτου (Equisetum arvenseL.) (150), Γλουταζύμη [γλουταμίνη (150), σύμπλοκο ενζύμων (αλφα-αμυλάση,πρωτεάση, λακτάση, λιπάση,κελλουλάση) (50)], ξηρό εκχύλισμα Τσίλι (Capsicum annuum) (40), παράγοντες επικάλυψης[Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, τάλκη, χρωστική (διοξείδιο τιτάνιου), υδροξυπροπυλοκυτταρίνη, τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας], αντισσυσωματικά (διοξείδιο του πυρίτιου, άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων), θειικός ψευδάργυρος 3mg.
  Ροζ δισκίο νύχτας: BIOSILICA-V ™(300) [ξηρά εκχυλίσματα Μπαμπού (Bambusa vulgaris) και ρυζιού (Oryza sativa)]) υδρόλυμα θαλάσσιου κολλαγόνου) (200), παράγοντες φορτίου (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη,καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη διασυνδεδεμένο νάτριο), παράγοντες επικάλυψης [υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, βαφές (διοξείδιο του τιτανίου,καρμινικό οξύ, ινδιγοτίνη).
Το καλάθι σας είναι άδειο. X