banner

Dynamic Enzymes EAT E-Z Gluten Plus 30caps

ΤΩΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ!!! Υποστηρίζει την υγιή πέψη της γλουτένης στο σιτάρι, το κριθάρι, τη σίκαλη και τη κρυφή γλουτένη στα επεξεργασμένα τρόφιμα. Περιέχει σύμπλοκο ενζύμου DPP-IV που διασπά τη γλουτένη. Προωθεί την πέψη και την απορρόφηση θρεπτικών ουσιών.
Barcode: 0850213002199
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
31,69€
20,60€

Περιγραφή

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι το 15% των Αμερικανών είναι ευαίσθητο στην γλουτένη. Η γλουτένη είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο ψωμί, τα ζυμαρικά και τα προϊόντα σιταριού που εύκολα παραβλέπουμε λόγω της μεγάλης κατανάλωσης. Ξέρατε επίσης ότι μπορούν να βρεθούν σε προϊόντα ομορφιάς, λουκάνικα, φάρμακα, ακόμα και καραμέλες; Πώς αισθάνεστε μετά την κατανάλωση ή τη χρήση αυτών των προϊόντων; Οι έχοντες ευαισθησίες γλουτένης για να εξασφαλίσουν ότι οι δίαιτές τους είναι απαλλαγμένες από γλουτένη και ακολουθούν πιο επίπονες εργασίες απ’ότι νομίζουμε. Όταν ετοιμάζουμε το φαγητό μας στο σπίτι, μπορούμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί για το τι συμβαίνει στο γεύμα μας, αλλά τι γίνεται με τη ζωή μας έξω από το σπίτι; Τρώμε στα εστιατόρια, στα γραφεία μας, στους χώρους εργασίας μας και παρακολουθούμε την πρόσληψη γλουτένης ως αγχωτική διαδικασία. Το Gluten Plus δεν είναι μόνο μία από τις ισχυρότερες πεπτικές φόρμουλες καθώς συμπεριλαμβάνει το DPPIV, αλλά και ένα καλά κατασκευασμένο πλήρες προϊόν για να προωθήσει τη συνολική πεπτική υγεία.

Το Gluten Plus είναι ένα ισχυρό συμπλήρωμα πεπτικού ενζύμου για χορτοφάγους που αναπληρώνει το σώμα μας με ένζυμα που παράγουμε φυσικά στο στομάχι, τους σιελογόνους αδένες και το πάγκρεας., παρέχοντας ένα από τα ισχυρότερα προϊόντα πέψης με γλουτένη στην αγορά. Οι βιοχημικοί μας έχουν σχεδιάσει μία εξαιρετική φόρμουλα με συμπαράγοντα μεταλλικών στοιχείων και βιταμινών (activ8), που ενισχύει τη δράση των φυσικών πεπτικών ενζύμων για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη πέψη με γλουτένη.

Ποιος χρειάζεται το GlutenPlus;

Το Gluten Plus σχεδιάστηκε για όλους. Εκείνοι που υποφέρουν από τις συνέπειες της απόλαυσης φαγητού που αγαπούν και ακόμη και εκείνων που δεν το κάνουν. Όλοι έχουμε ακούσει για τα υπέροχα οφέλη μιας δίαιτας χωρίς γλουτένη. Το Gluten Plus διαθέτει ένα πλήρες πεπτικό ένζυμο με τα πρόσθετα οφέλη των πρωτεολυτικών ενζύμων όπως το DPP IV. Εξειδικευμένα σχεδιασμένο από έναν καταξιωμένο κατασκευαστή την Dynamic Enzymes, το Gluten Plus είναι πραγματικά ένας από τους ισχυρότερους τύπους στην αγορά.

Τι κάνει το Gluten Plus τόσο αποτελεσματικό;

H Dynamic Enzymes είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές πεπτικών ενζύμων. Τι σημαίνει αυτό; Ως “αληθινός κατασκευαστής” δεν έχουμε μόνο τους δικούς μας επιστήμονες να σχεδιάζουν με εξειδίκευση τα προϊόντα μας, αλλά μπορούμε επίσης να εγγυηθούμε τα πιο φρέσκα προϊόντα που διαθέτουμε.

“Πώς λοιπόν οι άλλες εταιρείες διαφέρουν;”

Αρκετές εταιρείες ειδικεύονται στο μάρκετινγκ. Αγοράζουν πρώτες ύλες από έναν κατασκευαστή με πολύ λίγες γνώσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο προορίζεται να χρησιμοποιηθεί το προϊόν. Η δουλειά τους είναι να εμπορεύονται και να πωλούν, επομένως, δεν είναι πραγματικός κατασκευαστής.

Ως αληθινός κατασκευαστής, παράγουμε τις πρώτες ύλες και όχι μόνο μας καθιστούν πολύ πιο καταρτισμένους στα προϊόντα που διαθέτουμε, αλλά επίσης εξασφαλίζουμε ότι παρέχουμε τα πιο φρέσκα προϊόντα και την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Εκτός από το γεγονός ότι είναι ένας από τους ισχυρότερους τύπους στην αγορά, το GlutenPlus είναι επίσης μοναδικό και ασύγκριτο για τους άλλους στην αγορά, επειδή είναι γεμάτο με ισχυρά ένζυμα, συνένζυμα και συμπαράγοντες που καθιστούν τα ένζυμά μας πιο αποτελεσματικά.

Ένζυμα: Πώς διαχωρίζουμε την επαγγελματική μας συνταγή από τους ερασιτέχνες.

*Ένα μίγμα ενζύμου που αφομοιώνει υδατάνθρακες

Ένα μίγμα ενζύμου που αφομοιώνει πρωτεΐνες

Πρωτεολυτικό ένζυμο: DPP IV

  • Όλα αυτά τα ένζυμα συμπεριλαμβάνονται στο Gluten Plus για να λειτουργήσουν συνεργικά για τη βέλτιστη πέψη με την αποτελεσματική διάσπαση των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών, της λακτόζης και κυρίως του λίπους.

CoActive-8: Πώς εξασφαλίζουμε τη μέγιστη απόδοση των ενζύμων μας.

8 Συνένζυμα / συμπαράγοντες βοηθούν στην αποτελεσματικότητα των ενζύμων. Φανταστείτε τα ένζυμα ως ένα άτομο μέσης κατασκευής με τη δυνατότητα να μεταφέρει ένα βαρύ κουτί σε άλλο δωμάτιο, ελαφρώς πιο αργά αλλά αποτελεσματικά. Τα συνένζυμα και οι συμπαράγοντες θα ήταν ένα καροτσάκι με τέσσερις τροχούς που θα καθιστούσαν την εργασία τόσο απλή όσο η μετακίνηση ενός βαρύ κουτιού σε δωμάτιο πολύ πιο αποτελεσματικό.

• Ασβέστιο, Μαγγάνιο, Μαγνήσιο, Βιταμίνη Β1, Β6, Β12, Αμλά και Φυτάση

Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσω το Gluten Plus;

Οι οδηγίες είναι απλές: Πάρτε 1-2 κάψουλες με ένα μεγάλο ποτήρι νερό 5 λεπτά πριν το γεύμα ή αμέσως μετά το γεύμα σας αν ξεχάσετε να το πάρετε εκ των προτέρων (Μην ανησυχείτε, συμβαίνει συνέχεια).

** Η δοσολογία ποικίλει από άτομο σε άτομο και εξαρτάται από το περιεχόμενο του γεύματος και το μέγεθος της μερίδας.

 

Nα μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας, Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Keywords