banner

ALTRIENT - Liposomal Glutathione 450mg - 30x5,4ml

Brand: ALTRIENT
Barcode: 1230000026024
93,00€

Η πρώτη επιλογή των ανθρώπων που αναγνωρίζουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του απαραίτητου αντιοξειδωτικού
Κάθε κύτταρο στο σώμα χρειάζεται GSH (γλουταθειόνη sulfhydryl. Όταν ένα κύτταρο έχει εξαντληθεί από GSH, πεθαίνει. Καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή της γλουταθειόνης του σώματός μας μειώνεται, οδηγώντας σε μια επιζήμια πτώση στις κυτταρικές λειτουργίες που βοηθούν στη διατήρηση μιας υγιούς καρδιάς, εγκεφάλου , ματιών, συκωτιού, νεφρών, πάγκρεας, και αρθρώσεων.
Γιατί οι γιατροί και ιατρικοί ερευνητές σε όλο τον κόσμο έχουν ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αυξήσουν τα επίπεδα της γλουταθειόνης στο σώμα τους:
Έχει επίσης αποδειχθεί ότι η επίδραση της σωματικής και συναισθηματικής πίεσης, παθο- γόνα, τοξίνες, ελεύθερες ρίζες και η γήρανση είναι ικανά για να μειώσουν τα επίπεδα της γλουταθειόνης.
Αυτό που κάνει την Altrient GSH λιποσωματική γλουταθειόνη τόσο διαφορετική:
Η λήψη απο του στόματος της GSH οδηγεί σε καταστροφή της από τα πεπτικά υγρά του σώ- ματος, και έτσι μέχρι σήμερα ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος ενισχύσης των επιπέδων της γλουταθειόνης αποτελούσε η ενδοφλέβια χορήγηση. Αυτό σήμερα αλλάζει.

Η Altrient® GSH συμπυκνώνει την GSH σε λιποσώματα που παρασκευάζονται από χρήσιμα φωσφολιπίδια που την προστατεύουν από το να καταστραφεί από τα πεπτικά υγρά. Μέσα σε λίγα λεπτά από τη λήψη της Altrient ® GSH, τα μικροσκοπικά λιποσώματα που γεμίζονται με GSH μεταφέρονται απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος, και εντός των κυττάρων. Δώστε στο σώμα σας την υποστήριξη που χρειάζεται – με απευθείας στο αίμα- παράδοση της Γλουταθειόνης.
Η Altrient GSH: Ενας από τους πιο αποτελεσματικούς και οικονομικούς τρόπους ενίσχυσης των επίπεδων της χρήσιμης αντιοξειδωτικής γλουταθειόνης Sulfhydryl. Η βιοδιαθεσιμότητα της απορρόφησης έως 98% επιτυγχάνεται λόγω του έξυπνου συνδυα- σμού της γλουταθειόνης και των βασικών φωσφολιπίδιων τα οποία αποτελούν ένα σημαντικό μέρος των κυτταρικών μας μεμβρανών. Μέσω της διαδικασίας κατασκευής, τα φωσφολιπίδια σχηματίζουν μικροσκοπικές σφαίρες γύρω από τη γλουταθειόνη. Αυτές οι σφαίρες είναι γνω- στές ως λιποσώματα. Αυτές οι μικροσκοπικές σφαίρες λιποσωματικής γλουταθειόνης είναι σχεδόν 100% βιοδιαθέσιμες. Αυτό είναι που κάνει την Altrient GSH (Lypo-Spheric γλουταθειόνη) τόσο αποτελεσματική, αφού σχεδόν όλη η γλουταθειόνη σε κάθε φακελάκι περνάει στο σύστημά σας.
Άλλες μορφές από το στόμα της γλουταθειόνης καταστρέφονται στο στομάχι, έτσι o μόνος τρό- πος για να αυξηθούν τα επίπεδα της GSH-γλουταθειόνης ήταν με ενέσεις GSH-γλουταθειόνης ή πρόδρομες ουσίες γλουταθειόνης. Οι τρεις πρόδρομοι αμινοξέων που χρησιμοποιούνται για τη σύνθεση της GSH – γλουταθειόνης χρησιμοποιούνται επίσης στο σώμα για άλλους σκο- πούς: όπως επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν φτάσει στα κύτταρα. Επίσης, όμως δεν ξέρουμε πόση GSH-γλουταθειόνη το σώμα θα φτιάξει από τα σωζόμενους πρόδρομους και έτσι η σταθερή δοσολογία είναι πολύ δύσκολη. Αυτά τα δύο προβλήματα επιλύονται με τη χρήση λιποσωματικής γλουταθειόνης που παραδίδει άθικτη GSH - γλουταθειόνη απευθείας μέσα στο αίμα.
Η Λιποσωματική γλουταθειόνη είναι ένα συναρπαστικό συμπλήρωμα: είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό του σώματος και κάθε κύτταρο το χρειάζεται.
Στην πραγματικότητα το σώμα σας το φτιάχνει: είναι μια πρωτεΐνη γνωστή ως πεπτίδιο που αποτελείται από κυστεΐνη, γλουταμίνη και γλυκίνη. Μπορείτε να βρείτε την υψηλότερη συγκέντρωση αυτής της πρωτεΐνης στο συκώτι σας. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, αφού το όργανο καθαρίζει τις τοξίνες από το σώμα σας. Είναι ένα ειδικό αντιοξειδωτικό, αφού είναι η μόνη που μπορεί να λειτουργήσει με ένζυμα όπως η υπεροξειδάση της γλουταθειόνης εμποδίζοντας την οξείδωση των μεμβρανών. Βοηθά επίσης να ενεργοποιήθούν η βιταμίνη Ε και η βιταμίνη C.
Δοσολογία και χρήση πληροφοριών: Ως συμπλήρωμα διατροφής, λαμβάνετε ένα με δυο πακέτα ανά ημέρα. Για καλύτερα αποτελέσματα, κόψτε ή σκίστε την εγκοπή στην άκρη του πακέτου, πιέστε το μέσα στο αγαπημένο δροσερό ποτό σας και πίνετε με άδειο στομάχι. Δεν συνιστούμε την ανάμειξη του προϊόντος με ζεστό ρόφημα ή με οποιοδήποτε μπλέντερ υψηλής ταχύτητας ή επεξεργαστές τροφίμων.
Οδηγίες αποθήκευσης: Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος. Μην παγώσει ή μην τοποθε- τείτε το προϊόν σε άμεσο ηλιακό φως για μεγάλες χρονικές περιόδους.
Διάρκεια Ζωής: 9 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

Το καλάθι σας είναι άδειο. X