Rapunzel Πραλίνα Bionella με Κακάο 400gr

Το Bionella είναι φτιαγμένο από πιστοποιημένο βιολογικό και δίκαιου εμπορίου κακάο, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και φοινικέλαιο που σε συνδυασμό με τα φρέσκα καβουρδισμένα φουντούκια και την βανίλια Bourbon δημιουργείται ένα καθαρά απολαυστικό επάλειμμα!
Brand: OLA BIO
Barcode: 4006040007999
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
7,30€

Όλα Bio Βιολογικό Ταχίνι με Αγάβη Ολικής Άλεσης με Κακάο 370gr

Το Bionella είναι φτιαγμένο από πιστοποιημένο βιολογικό και δίκαιου εμπορίου κακάο, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και φοινικέλαιο που σε συνδυασμό με τα φρέσκα καβουρδισμένα φουντούκια και την βανίλια Bourbon δημιουργείται ένα καθαρά απολαυστικό επάλειμμα! Η συνοχή εξαρτάται από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Για κρεμώδη σύσταση φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου, ενώ για πιο σφιχτή σύσταση φυλάσσεται στο ψυγείο.

Βιολογικό Προϊόν

Χώρα ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Συστατικά

Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο°, φοινικέλαιο°, ηλιέλαιο, φουντούκια* (14%), κακάο σε σκόνη πολύ καλά αφυδατωμένο*°, αλεύρι λούπινου*, βανίλια Bourbon*. (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας), (°= Συστατικά από fair trade)

Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ.

Ενέργεια: 2485kJ/598kcal - Λιπαρά: 44g εκ των οποίων κορεσμένα: 11g - Υδατάνθρακες: 42g εκ των οποίων σάκχαρα: 40g - Πρωτεΐνες: 6,4g - Αλάτι: <0,01g

Βάρος Τεμαχίου: 400gr
 
Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλους ξηρούς καρπούς, φιστίκια, σουσάμι και γάλα. 
Να Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Το καλάθι σας είναι άδειο. X