Filter by:

Clear All
Min: 2,00€ Max: 328,00€
€2 €328
Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

SANKO Αρωματικό Χώρου με Στικς Reed Diffuser Polynésie 125 ml

ΔΙΑΡΚΕΙA: 2-4 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟ REED DIFFUSER ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΟΗ ΑΕΡΟΣ. ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.
19,90€

Science of Nature Melatonin Ezsleep Liposomal Spray 30ML

Περιέχει μελατονίνη σε λιποσωμιακή μορφή για βέλτιστη απορρόφηση, σε πρακτική συσκευασία spray και με πολύ ευχάριστη γεύση. Η μελατονίνη είναι μια ορμόνη που παράγεται στον ανθρώπινο οργανισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας και βοηθάει στη ρύθμιση του κύκλου ύπνου & αφύπνισης.
16,06€

SKY 5-HTP 200mg 60tabs

Σύμπλεγμα βιταμινών που διορθώνει την ψυχολογική διάθεση, τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και τη μείωση της κόπωσης.
20,32€

SKY GRAPE SEED EXTRACT 80mg with VITAMIN C 250mg 60caps

Sky Premium Life Grape Seed & Vitamin C Το συμπλήρωμα διατροφής Grape Seed Extract & Vitamin C της Sky Premium Life συνδυάζει το εκχύλισμα σταφυλιού Vitis Vinifera που περιέχει φαινόλες, τοκοφερόλη και προανθοκυανιδίνες, με υψηλή δόση βιταμίνης C. Το Sky Premium Life Grape Seed Extract & Vitamin C προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση αντιμετωπίζοντας τις ελεύθερες ρίζες ενώ ενισχύει τη δράση του ανοσοποιητικού συστήματος θωρακίζοντας τον οργανισμό.
26,60€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X