Filter by:

Clear All
Min: 2,00€ Max: 328,00€
€2 €328
Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

QUEST ONCE A DAY 90 TABS (quick release)

Το συμπλήρωμα διατροφής Once A Day της Quest είναι μια πλήρης πολυβιταμίνη που είναι ιδανική για όλους. Η “όλα σε ένα” σύνθεσή του προσφέρει μια πληθώρα απαραίτητων θρεπτικών συστατικών. Η Once A Day είναι ένας ισορροπημένος συνδυασμός βιταμινών, μετάλλων και άλλων ωφέλιμων συστατικών που μπορεί να συμπληρώσει τη διατροφή για να μην υπάρξουν τυχόν ελλείψεις. Περιέχει βιταμίνες A, B, C, D και Ε, σίδηρο, ψευδάργυρο, σελήνιο και πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την υγεία και την καλή φυσική κατάσταση του οργανισμού. Ο σίδηρος και οι βιταμίνες Β συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας, στη μείωση της κούρασης και στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου, όπως στην αυτοσυγκέντρωση και στη μνήμη. Οι βιταμίνες C, D, E, ο ψευδάργυρος και το σελήνιο ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύουν τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από τοξίνες και από το περιβάλλον. Όλα αυτά τα συστατικά συνδυάζονται με συνεργιστικούς παράγοντες για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και προσφέρονται στον οργανισμό με ταμπλέτες γρήγορης αποδέσμευσης για τον άμεσο εφοδιασμό των ιστών. Η Once A Day είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και προτείνεται κυρίως σε άτομα που δεν ακολουθούν ισορροπημένη διατροφή, έχουν αυξημένο κίνδυνο ελλείψεων, διανύουν περιόδους έντονου άγχους και πίεσης, είναι χορτοφάγοι ή απλώς νιώθουν κουρασμένοι και θέλουν να τονώσουν τον οργανισμό τους.
19,64€

QUEST RHODIOLA 250 MG EXTRACT 30 TABS

Το συμπλήρωμα διατροφής Rhodiola της Quest περιέχει εκχύλισμα από τη ρίζα του φυτού ροντιόλα (Rhodiola rosea), το οποίο χρησιμοποιείται παραδοσιακά από τους Ρώσους και τους Κινέζους για τις ιδιότητές του να ρυθμίζει το στρες του οργανισμού. Η ροντιόλα ή χρυσή ρίζα είναι ένα βότανο με αποδεδειγμένη παραδοσιακή χρήση. Μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να επιδράσει θετικά στο νευρικό σύστημα, βοηθώντας τον οργανισμό να προσαρμόζεται σε στρεσογόνες καταστάσεις. Το Rhodiola της Quest περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα ρίζας ροντιόλας, το οποίο ισοδυναμεί με 1000mg αποξηραμένης ρίζας του βοτάνου και αποδίδει 2,5mg salidroside, που είναι δραστικό συστατικό αυτού του παραδοσιακά χρησιμοποιούμενου βοτάνου. Το Rhodiola της Quest περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα, δηλαδή εκχύλισμα που αποδίδει μια συγκεκριμένη ποσότητα δραστικού συστατικού, η οποία είναι η ίδια ανεξαρτήτως της παρτίδας του προϊόντος και είναι αποτελεσματική και ασφαλής σύμφωνα με μελέτες.
10,09€

QUEST VALERIAN 83 MG EXTRACT 90 TABS

Το συμπλήρωμα διατροφής Valerian της Quest περιέχει εκχύλισμα από τη ρίζα του φυτού βαλεριάνα (Valeriana officinalis), το οποίο χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ευρώπη. Το Valerian της Quest περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα ρίζας βαλεριάνας, το οποίο ισοδυναμεί με 500mg αποξηραμένης ρίζας του βοτάνου και αποδίδει 250μg βαλερινικών οξέων, που είναι το δραστικό συστατικό αυτού του παραδοσιακά χρησιμοποιούμενου βοτάνου. Το Valerian της Quest περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα, δηλαδή εκχύλισμα που αποδίδει μια συγκεκριμένη ποσότητα δραστικού συστατικού, η οποία είναι η ίδια ανεξαρτήτως της παρτίδας του προϊόντος και είναι αποτελεσματική και ασφαλής σύμφωνα με μελέτες.
13,86€

Quest Valerian 90+45 83mg 135 Ταμπλέτες

Το συμπλήρωμα διατροφής Valerian της Quest περιέχει εκχύλισμα από τη ρίζα του φυτού βαλεριάνα (Valeriana officinalis), το οποίο χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ευρώπη.
13,86€

SANKO Reed Diffuser αρωματικό χώρου Tabaco y Ron 250 ml

H μυρωδιά της Επανάστασης! Άγρια νοσταλγικό, μας ταξιδεύει στα νησιά της Καραιβικής όπου βρίσκουμε εκπληκτικές μίξεις αρωμάτων βασικών πρώτων υλών: Μαύρο πιπέρι, θυμίαμα, ταμπάκο (αποξηραμένα φύλλα καπνού), δέρμα, κανέλα, σανδαλόξυλο και ρούμι. To Tabaco y Ron (Ταμπάκο όπως προφέρεται στα Ισπανικά και Ρούμι) είναι πικάντικο, ενθουσιώδες αλλά και πράο. Ιδανικό να βρίσκεται στο χώρο σας όταν εργάζεστε ή όταν δημιουργείτε!
24,00€

SANKO ACQUA e SALE Magna Series Reed Diffuser αρωματικό χώρου 250 ml

ΔΙΑΡΚΕΙA: 2-4 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟ REED DIFFUSER ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΟΗ ΑΕΡΟΣ. ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.
24,90€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X