Filter by:

Clear All
Min: 2,00€ Max: 328,00€
€2 €328
Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

NEUBRIA DRIFT SLEEP 60 CPS

Neubria DRIFT Προηγμένο συμπλήρωμα διατροφής που βασίζει τη δράση του σε προσεκτικά επιλεγμένα βότανα. Ειδικά σχεδιασμένο για όσους επιθυμούν μία καλύτερη ροή στον ύπνο και περισσότερη χαλάρωση, στοιχεία που συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα του ύπνου. Η ποιότητα του ύπνου είναι πολύ σημαντική για όλους και μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη για την υγεία, την ευεξία αλλά και το ανοσοποιητικό σύστημα, ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες.
18,71€

NEUBRIA SHINE MOOD 60 CPS

Neubria SHINE Προηγμένο 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα που περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και εξειδικευμένα βότανα. Ειδικά σχεδιασμένο για τη διατήρηση της θετικής διάθεσης, της συναισθηματικής ισορροπίας, της καλής ψυχολογικής λειτουργίας, της σωματικής και ψυχικής ευεξίας.
18,71€

NOW Choline & Inositol 500 mg 100 Capsules

Supports Healthy Nerve Transmission Assists in Fatty Acid Metabolism
15,48€

NOW Ashwagandha Extract 450 mg 90Veg Capsules

Standardized Extract Free Radical Scavenger Immune System Support
20,27€

Now Foods 5-HTP 100 mg 60 Veget.caps

Το συμπλήρωμα 5-HTP της NOW είναι μία φυτική πηγή αμινοξέος (5-Ηydroxy-L-Τryptophan), που υποστηρίζει με φυσικό τρόπο την παραγωγή σεροτονίνης στο κεντρικό νευρικό σύστημα. H 5-ΗΤΡ αποτελεί τον ενδιάμεσο μεταβολίτη μεταξύ του αμινοξέως τρυπτοφάνη (L-Tryptophan) και του νευροδιαβιβαστή σεροτονίνη (Seroton). Τα υψηλά επίπεδα σεροτονίνης στον οργανισμό, βελτιώνουν τον ύπνο και ενισχύουν τη διάθεση. Ως εκ τούτου, η 5-HTP σε μορφή συμπληρώματος, χρησιμοποιείται κυρίως για τη ρύθμιση του κύκλου ύπνου - αφύπνισης και την αντιμετώπιση του άγχους και της κατάθλιψης. Η λήψη συμπληρώματος 5-HTP, βοηθάει στην αύξηση των επιπέδων σεροτονίνης και δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές να χαλαρώσουν και να μειώσουν το στρες κατά τη διάρκεια μίας έντονης προπόνησης. Η 5-HΤΡ, όχι μόνο μειώνει το χρόνο που χρειάζεται ο οργανισμός για να αποκοιμηθεί, αλλά αυξάνει τα στάδια του REM ύπνου, ώστε να επέλθει βαθύτερος ύπνος. Το γεγονός αυτό, επιτρέπει στο σώμα να ανακάμψει και να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας. Το συμπλήρωμα διατροφής 5-HTP 100 mg της NOW παρασκευάζεται από τoυς σπόρους Griffonia και είναι υψηλής καθαρότητας. Συνιστώμενη δοσολογία: 1 κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με άδειο στομάχι πριν τον ύπνο.
20,27€

Now Foods Saffron 50mg, 60veg.caps

Συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της συναισθηματικής ευεξίας, της θετικής διάθεσης & χαλάρωσης και μπορεί να προάγει έναν ξεκούραστο ύπνο.
40,57€

Now Foods Sleep Formula with Valerian Συμπλήρωμα Διατροφής για Χαλάρωση του Σώματος & του Πνεύματος, 90veg.caps

Συμπλήρωμα διατροφής που διαθέτει ένα συνδυασμό συστατικών που αποσκοπεί στη χαλάρωση του σώματος και του πνεύματος.
27,40€

Now Foods True Calm, 90 veg.caps

Συμπλήρωμα διατροφής για χαλάρωση του σώματος και για ισορροπημένη διάθεση & ρύθμιση των νευρικών κυττάρων.
21,44€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X