Filter by:

Clear All
Min: 2,00€ Max: 328,00€
€2 €328
Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

Medichrom Farmellas Συμπλήρωμα Κάνναβης 10mg 60 κάψουλες

Η κανναβιδιόλη (CBD) είναι μία απόλυτα φυσική, ασφαλής, νόμιμη, μη ψυχοδραστική ουσία της κάνναβης, η οποία έχει αποδειχθεί, κατόπιν εκτενών ερευνών πως η ευεργετική της δράση μπορεί να προσφέρει τόνωση, ευεξία και προστασία του οργανισμού.
18,41€

METAPHARM Anisco (Synosan) 60tabs

Γαστρεντερικές διαταραχές (πόνοι, καύσος, σπασμοί στομάχου) - Κατάλληλο σε δυσπεψία, τάση για εμετό, ανορεξία και σε συμπτώματα μετά από χολοκυστεκτομή
50,84€

Metapharm DEPRENOV ( NOVOPHYT ) 30 Κάψουλες

Συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης, στην ομαλοποίηση της ψυχικής λειτουργίας και της ψυχικής κόπωσης.
43,14€

Metapharm Ginseng-Lecithin ( REVIMED ) 60 Κάψουλες

Για την καταπολέμηση της κόπωσης και της αδυναμίας στη τρίτη ηλικία. Αποτελεσματικό ειδικά σε περιπτώσεις ενίσχυσης μνήμης και συγκέντρωσης. Για τη διατήρηση της ικανότητας απόδοσης, της ευεξίας και της ζωντάνιας στην τρίτη ηλικία.
53,13€

Metapharm Linosyn ( VITOSYN ) 90 Κάψουλες

Εκχύλισμα νυχτολούλουδου. Ρύθμιση ορμονών, Προβλήματα περιόδου, εμμηνόπαυσης, ακμής, κατάθλιψης και αρθρίτιδες.
50,10€

Metapharm Mentarev ( REVIMED ) 30 Κάψουλες

Υποστήριξη σε νόσο Alzheimer και σε εκφυλιστικές ασθένειες του εγκεφάλου και του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος (ΚΝΣ).
67,24€

Metapharm Neurocel (dp ) 60 Κάψουλες

Για την υποστήριξη του καταπονημένου νευρικού συστήματος, την ομαλοποίηση της ψυχικής λειτουργίας.
117,27€

Metapharm Phytonersan ( SYNOSAN ) 60 Ταμπλέτες

Με φυτικές ουσίες από Λυκίσκο, Μελισσόχορτο, Δεντρολίβανο και βιταμίνη Νιασίνη, Β1, Β6 και Β12 για την καθημερινή υποστήριξη των νεύρων.
46,36€

Metapharm PHYTOSED plus ( D-VITAL ) 30 Κάψουλες

Το PHYTOSED plus είναι ένα αποτελεσματικό φυσικό σκεύασμα, αγχολυτικό, χαλαρωτικό και ηρεμιστικό, συστηνόμενο για μακροχρόνια χρήση χωρίς προβλήματα. Κατάλληλο για την αντιμετώπιση της αϋπνίας, της υπέρτασης και για την ταχυπαλμία από στρες.
38,79€

Metapharm SETAHYP ( D-VITAL ) 30 Κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες Β1, Β6 & Β3, για την φυσιολογική ψυχική λειτουργία, την καταπολέμηση της ψυχικής κόπωσης και την υποστήριξη του νευρικού συστήματος.
45,87€

MINAMI MorEPA Platinum 60 caps

Παρέχει βασική υποστήριξη στη διατήρηση της υγείας της καρδιάς και του κυκλοφορικού, της καλής χοληστερόλης και ενισχύει την ψυχική υγεία
52,46€

MyElements Calm On Me Συμπλήρωμα για το Άγχος 30 κάψουλες

Φόρμουλα για αντιμετώπιση του άγχους Περιέχει Ashwagandha, Rhodiola, GABA, L-θειανίνη Είναι με βιταμίνες του συμπλέγματος Β Συμβάλλει στην αντιμετώπιση του σωματικού και ψυχικού στρες Βοηθάει στην χαλάρωση χωρίς να προκαλεί υπνηλία Κατάλληλο για την υγεία του νευρικού συστήματος Ιδανικό για την καλή ψυχολογική λειτουργία Κατάλληλο για vegetarians & vegans Συσκευασία 30 κάψουλες Το My Elements Calm On ME είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του άγχους. Διαθέτει εξειδικευμένη σύνθεση με γ-αμινοβουτυρικό Οξύ (GABA), Βιταμίνες του συμπλέγματος Β, L-Θειανίνη, εκχυλισμα ροδιόλας και ασβαγκάντας. Συγκεκριμένα, βοηθάει στην καταπολέμηση του πνευματικού και σωματικού στρες, καθώς βελτιώνει την ψυχική διάθεση των κουρασμένων ατόμων.
9,27€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X