Filter by:

Clear All
Min: 0,00€ Max: 60,00€
€0 €60
Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

Natures Plus ANIMAL PARADE Tummyzyme 90chewtabs

Περιέχει ένζυμα, προβιοτικά και πλούσιες σε ένζυμα ανεπεξέργαστες τροφές. Βοηθάει την πέψη και την καλύτερη αξιοποίηση των θρεπτικών συστατικών, για καλύτερη υγεία. 100% φυτικό προϊόν χωρίς γλουτένη. Φυσικό γλυκαντικό: ξυλιτόλη για την υγεία του στόματος και των δοντιών. Θαυμάσια γεύση τροπικών φρούτων. Διάρκεια συσκευασίας: 3 μήνες.
23,50€

Natures Plus ANIMAL PARADE Vitamin C 90chewtabs

Ευγευστότατες ταμπλέτες με φυσική γεύση πορτοκάλι. Ανά ταμπλέτα: 125 mg βιτ. C και 25 mg βιοφλαβονοειδή λεμονιού, σε βάση από χυμό παντζαριού, grape seed, bilberry, μάνγκο, παπάγια, γκουάβα, ανανά. Γλυκαντικό: φρουκτόζη. Υποαλλεργικό.
14,44€

Natures Plus Animal Parade Vitamin D-3 200IU Liquid Drops 10ml

Οι επιστήμονες φωνάζουν πιο δυνατά από ποτέ: Τα παιδιά χρειάζονται συμπληρωματική βιταμίνη D, ιδιαίτερα την βιοδιαθέσιμη δραστική μορφή βιταμίνης D3, για βέλτιστη ανάπτυξη και μακροχρόνια υγεία. Κάθε εύγευστη σταγόνα παρέχει μια μετρημένη δόση 200 IU βιταμίνης D3 (χοληκαλσιφερόλη) σε μια βάση συμπληρωματικών θρεπτικών ουσιών που είναι βέλτιστη για μέγιστη απορρόφηση και αξιοποίηση.
14,67€

Natures Plus Animal Parade Vitamin D-3 500iu 90chewtabs

Η πλέον ενεργή μορφή βιτ. D (500 ΙU) σε μασώμενα ζωάκια με θαυμάσια γεύση. Φυτικό, υποαλλεργικό προϊόν. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν, τόσο την εξαιρετική σημασία της βιτ. D και την αυξημένη ασφάλειά της, όσο και τα μεγάλα ποσοστά ανεπάρκειάς της μεταξύ των παιδιών.
11,10€

Natures Plus Power Teen For Her 60chewtabs

Κάθε ταμπλέτα, με γεύση άγριου μούρου, περιέχει πλήρη σειρά βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, τα απαραίτητα με fenugreek, wild yam cranberry, προβιοτικά (Κ12, Μ18), φρούτα και λαχανικά. Για ενέργεια και καλύτερη μυϊκή ανάπτυξη, δύναμη και αντοχή, υποστήριξη ανοσοποιητικού και νευρικού συστήματος, προστασία εσωτερικού αυτιού, δοντιών και ούλων. Υποαλλεργικό, φυτικό προϊόν, χωρίς τεχνητά χρώματα και συντηρητικά. Φυσικές γλυκαντικές ουσίες: ξυλιτόλη (κυρίως), στέβια
26,22€

Natures Plus Power Teen For Him 60chewtabs

Κάθε ταμπλέτα, με γεύση άγριου μούρου, περιέχει πλήρη σειρά βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, τα απαραίτητα αμινοξέα, cranberry, προβιοτικά (Κ12, Μ18), φρούτα και λαχανικά. Για ενέργεια και καλύτερη μυϊκή ανάπτυξη, δύναμη και αντοχή, υποστήριξη ανοσοποιητικού και νευρικού συστήματος, προστασία εσωτερικού αυτιού, δοντιών και ούλων. Υποαλλεργικό, φυτικό προϊόν, χωρίς τεχνητά χρώματα και συντηρητικά. Φυσικές γλυκαντικές ουσίες: ξυλιτόλη (κυρίως), στέβια
26,78€

Nature's Plus Spiru-Tein Junior 1.09lb 495gr Σοκολάτα

Η πρωτεΐνη Spiru-Tein της Nature's Plus, με γεύση σοκολάτα, είναι φυτική και έχει αντιοξειδωτική δράση.
27,01€

Neubria Neu Kid Κατάλληλο για Παιδιά 30 ζελεδάκια Strawberry Citrus

Το Neu Kid της Neubria είναι μια προηγμένη παιδική πολυβιταμίνη για μυαλό και σώμα, με υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 (300mg ανά ζελεδάκι), βιταμίνες Α, Β, C, D και ιώδιο.
14,21€

SMILE Colostrum Powder 100gr

Το πρωτόγαλα είναι η πρώτη τροφή της φύσης, που παράγεται από όλα τα θηλαστικά κατά τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννηση. Το πρωτόγαλα εξοπλίζει τα νεογνά με ανοσολογικούς και αυξητικούς παράγοντες για να τα βοηθήσει να διατηρήσουν καλή υγεία.
29,43€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X