Filter by:

Clear All
Min: 1,00€ Max: 299,00€
€1 €299
Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

Oral-B Smart 4 4500S Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Χρονομετρητή και Αισθητήρα Πίεσης

Επαναφορτιζόμενη ηλεκρική οδοντόβουρτσα που χαρίζει πιο υγιή ούλα και αφαιρεί περισσότερη πλάκα από τις χειροκίνητες οδοντόβουρτσες.
59,89€

Oral-B Smart 4 4900 Duo Pack Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Χρονομετρητή και Αισθητήρα Πίεσης Black & Pink

Πακέτο που περιλαμβάνει 2 επαναφορτιζόμενες οδοντόβουρτσες Smart 4 4900 της Oral-B (ροζ και μαύρη), που χαρίζουν πιο υγιή ούλα και αφαιρούν έως και 100% περισσότερη πλάκα.
70,99€

ORAL-B Stages Power Ανταλλακτικά Cars 2τμχ

Ανταλλακτικά βουρτσάκια κατάλληλα για τις επαναφορτιζόμενες οδοντόβουρτσες Oral-B Stages Power Cars. Καθαρίζουν και απομακρύνουν τις κηλίδες και την πλάκα από τα παιδικά δόντια.
10,19€

Oral-B Super Floss Οδοντικό Νήμα 50τμχ

Ορθοδοντικό Νήμα για ορθοδοντικές συσκευές, γέφυρες και μεγάλα μεσοδόντια διαστήματα.
3,44€

Oral-B Vitality 100 Sensitive Clean Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Χρονομετρητή Γκρι

H επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-B, αφαιρεί περισσότερη πλάκα και χαρίζει πιο υγιή ούλα από τις κλασικές χειροκίνητες οδοντόβουρτσες. Mε μια πλήρη φόρτιση, η μπαταρία της μπορεί να διαρκέσει έως 7 ημέρες περίπου, αν βουρτσίζετε τα δόντια σας δύο φορές τη μέρα. Επιπλέον διαθέτει χρονομετρητή ο οποίος σας ειδοποιεί να αλλάξετε περιοχή βουρτσίσματος μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.
20,99€

Oral-b Vitality Kids Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Cars για Παιδία 3+

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για ηλικίες 3+ με αυτοκόλλητα από την ταινία Cars της Disney. Με λειτουργία για βούρτσισμα των ευαίσθητων παιδικών δοντιών.
18,21€

Oral-b Vitality Kids Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Mickey για Παιδία 3+

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για ηλικίες 3+ με αυτοκόλλητα από την ταινία Mickey της Disney. Με λειτουργία για βούρτσισμα των ευαίσθητων παιδικών δοντιών.
16,99€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X