Filter by:

Clear All
Min: 1,00€ Max: 299,00€
€1 €299
Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

Oral-B iO Series 9N Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Χρονομετρητή και Αισθητήρα Πίεσης Black Onyx

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με 7 έξυπνες λειτουργίες για την εξατομίκευση του βουρτσίσματος και μια νέα εμπειρία καθαρισμού και φροντίδας των δοντιών.
189,99€

Oral-B iO Specialised Clean Ανταλλακτικές Κεφαλές για Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα 2τμχ

Ανταλλακτικές κεφαλές Oral-B iO Specialized Clean, ειδικά σχεδιασμένες ώστε να καθαρίζουν και τις πιο απαιτητικές περιοχές, όπως σιδεράκια κι εμφυτεύματα.
13,49€

Oral-B Oral Health Center Pro Series Πακέτο Καθαρισμού με Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα & Water Flosser, 2 Τεμάχια

Το water flosser της Oral-B είναι μια συμπληρωματική συσκευή για τον καθαρισμό των δοντιών, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Η χρήση του water flosser διευκολύνει αρκετά ανθρώπους που έχουν "σιδεράκια" ή "γεφυρα" καθώς μπορεί να αφαιρέσει αποτελεσματικά υπολείμματα τροφών που το παραδοσιακό οδοντικό νήμα δεν εξυπηρετεί αυτές τις περιπτώσεις.
91,70€

Oral-B Pro 1 Black-blue Edition Cross Action Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Χρονομετρητή και Αισθητήρα Πίεσης 2τμχ

Πακέτο προσφοράς με 2 ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Pro 1 Cross Action με τεχνολογία 3D που προσφέρει βαθύ καθαρισμό και αφαιρεί έως και 100% περισσότερης πλάκας σε σχέση με μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.
37,95€

Oral-B Pro 1 790 Black Edition Cross Action Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Χρονομετρητή και Αισθητήρα Πίεσης 2τμχ

Πακέτο προσφοράς με 2 ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Pro 1 790 Cross Action με τεχνολογία 3D που προσφέρει βαθύ καθαρισμό και αφαιρεί έως και 100% περισσότερης πλάκας σε σχέση με μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.
34,95€

Oral-B Pro 2 2500 Design Edition Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Χρονομετρητή και Αισθητήρα Πίεσης White & Travel Case

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα από μια συνηθισμένη χειροκίνητη οδοντόβουρτσα, για πιο υγιή ούλα, ενώ κάνει το χαμόγελό πιο λευκό από την πρώτη κιόλας ημέρα, αφαιρώντας τους επιφανειακούς λεκέδες.
49,75€

Oral-B Pro 3 3000 Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Χρονομετρητή και Αισθητήρα Πίεσης Blue & Cross Action

Επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Pro 3 3000 της Oral-B που προστατεύει τα ούλα και αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα από την απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.
42,99€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X