Filter by:

Clear All
Min: 1,00€ Max: 299,00€
€1 €299
Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

Intermed Professional Ergonomic Toothbrush Soft Κόκκινο

Μαλακή οδοντόβουρτσα με 4.600 ίνες και λειτουργικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει σταθερό κράτημα και βέλτιστα αποτελέσματα βουρτσίσματος.
2,79€

Intermed Professional Ergonomic Toothbrush Soft Μπλε 1TEM

Μαλακή οδοντόβουρτσα με 4.600 ίνες και λειτουργικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει σταθερό κράτημα και βέλτιστα αποτελέσματα βουρτσίσματος.
2,63€

INTERMED Unident Pen 3ml

Λεύκανση & διατήρηση του αποτελέσματος της λεύκανσης Το Unident Pen είναι πρωτοποριακό προϊόν σε μορφή στυλό για λευκότερα δόντια και λαμπερό χαμόγελο. Λευκαίνει τα δόντια σε 14 ημέρες και διατηρεί το αποτέλεσμα της λεύκανσης του ιατρείου γρήγορα, εύκολα
10,89€

INTERMED Unisept Buccal Oral drops 15ml

Το Unisept Oromucosal drops είναι στοματικές σταγόνες με ενεργό οξυγόνο, για τον καθαρισμό, τη γρήγορη επούλωση & ανακούφιση ελκών και πληγών της στοματικής κοιλότητας καθώς την αποτελεσματική αντιμετώπιση φλεγμονών και ουλορραγιών.
4,19€

INTERMED UNISEPT INTERDENTAL CLEANSER 30ml

Καθαρισμός και φροντίδα μεσοδόντιων διαστημάτων
5,87€

Intermed Unisept Oral Gel 30gr

Γέλη με πολλαπλή & μακράς διάρκειας δράση
7,25€

INTERMED Εxodor Tongue Cleanser

Καθαριστής γλώσσας Κακοσμία του στόματος Καθαρισμός της γλώσσας
1,96€

INTERMED, Unident Dental Conditioner 50ML

Oλοκληρωμένη καθημερινή φροντίδα & προστασία σε δόντια και ούλα
8,95€

iWhite Dark Stains Oδοντόκρεμα για Σκούρους Λεκέδες 75ml + ΔΩΡΟ iWhite Oδοντόβουρτσα για Σκούρους Λεκέδες 1τμχ

Αντιμετωπίστε τους σκούρους λεκέδες στα δόντια σας. Καταπολεμά τους σκούρους λεκέδες. Περιέχει ενεργό άνθρακα. Εξαιρετική λεύκανση. Δυναμώνει τα δόντια σας.
5,58€

iWhite Express1 συσκευή λεύκανσης, 5 σφουγγαράκια αφαίρεσης, 1 ορός λεύκανσης δοντιών

Tο iWhite Express είναι μία επαναστατική, ασφαλής για τα δόντια συσκευή λεύκανσης για άμεσα αποτελέσματα. Η πολύ λεπτή δομή που έχει το σφουγγαράκι του προσδίδει μεγάλη απορροφητική ικανότητα με αποτέλεσμα να αφαιρεί εύκολα τους επίμονους λεκέδες και την οδοντική πλάκα σε επιφάνειες των δοντιών που είναι δυσπρόσιτες. Το ειδικό σφουγγαράκι αφαίρεσης λεκέδων ενεργοποιείται με λίγες σταγόνες του ορού λεύκανσης δοντιών iWhite Express, ο οποίος περιέχει φυσικά λευκαντικά ένζυμα, δραστικά συστατικά που ενισχύουν την αδαμαντίνη και παράγοντες με δροσιστική δράση που χαρίζουν μία αίσθηση δροσερής αναπνοής. Ο συνδυασμός του σφουγγαριού με τον ορό προσδίδει εκτυφλωτικά λευκά δόντια και μακράς διάρκειας καθαρότητα στην επιφάνεια των δοντιών.
15,47€

iWhite Instant Teeth Whitening Μασελάκια 10τμχ & Supreme Whitening Toothpaste 75ml

Το iWhite Instant 2 βασίζεται σε μία και μοναδική καινοτόμο τεχνολογία λεύκανσης τριπλής δράσης και χαρίζει άμεσα μέχρι και 8 τόνους λευκότερα δόντια, ενώ παράλληλα αναδομεί το σμάλτο και ενδυναμώνει τη δομή των δοντιών.
21,88€

iWhite Instant2 10 μασελάκια & Στοματικό Διάλυμα 500 ml

Σετ λεύκανσης με Instant2 Whitening kit με μασελάκια λεύκανσης και Instant Whitening στοματικό διάλυμα που προσφέρει έως και 8 φορές λευκότερα δόντια άμεσα, ενώ ενισχύει τη δομή των δοντιών και αποκαθιστά το σμάλτο.
21,87€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X