Filter by:

Clear All
Min: 1,00€ Max: 299,00€
€1 €299
Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

THERASOL TOOTHPASTE 75ml

Καινοτόμος οδοντόκρεμα με φθόριο, για την αποτελεσματική απομάκρυνση της οδοντικής μικροβιακής πλάκας.
4,28€

Therasol Στοματικό Διάλυμα Junior 250ml για 6+ χρονών

Φθοριούχο στοματικό διάλυμα για την καθημερινή φροντίδα της παιδικής στοματικής υγιεινής
5,36€

VAMALORE 5ml

9,89€

Waterpik Aquarius Water Flosser Black WP-462

Το σετ καθαρισμού της Waterpik χρησιμοποιεί την πίεση του νερού για τον καθαρισμό των δοντιών, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.
114,00€

Waterpik WP-70 Waterflosser Classic Water Flosser

Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με νερό, στοματικό διάλυμα ή κάποιο αντιβακτηριδιακό υγρό που θα συστήσει ο οδοντίατρος.
104,00€

WATERPIK ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΔΟΝΤΙΩΝ WATERPIK WP-861 ΜΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ST-01

Το σετ καθαρισμού της Waterpik χρησιμοποιεί την πίεση του νερού για τον καθαρισμό των δοντιών, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.
214,00€

WATERPIK Συσκευή Καθαρισμού Δοντιών WP-112 Black 1τμχ

Το water flosser της Waterpik είναι μια συμπληρωματική συσκευή για τον καθαρισμό των δοντιών, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.
134,00€

WELEDA Βάλσαμο Φασκόμηλου για τη Φυσική Τόνωση των Ούλων 30ml

Δυναμώνει τα ευαίσθητα ούλα Καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Το ήπιο βάλσαμο ενισχύει τη διατήρηση της υγείας και την αναδόμηση ολόκληρης της ευαίσθητης στοματικής κοιλότητας και δυναμώνει τα ευαίσθητα ούλα.
7,24€

Weleda Οδοντόκρεμα Άλατος 75ml

Μοναδική οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο με θαλασσινό αλάτι και ήπια ορυκτά καθαριστικά Συνεργάζεται με το σώμα σας για φυσικά καθαρά δόντια. Το θαλασσινό αλάτι διεγείρει την παραγωγή σιέλου, αυξάνοντας την καθαριστική δράση των φυσικών συστατικών
6,07€

Weleda ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 75ml

Φυσική προστασία για τα ευαίσθητα νεογιλά δόντια Μάθετε στα παιδιά σας καλές συνήθειες στοματικής υγιεινής με την οδοντόκρεμα με ευχάριστη γεύση και χωρίς φθόριο - ειδικά για τα πρώτα δόντια
4,85€

Weleda Οδοντόκρεμα Καλέντουλας με μάραθο, χωρίς μέντα 75ml

Οδοντόκρεμα χωρίς μέντα με φυσικά φυτικά εκχυλίσματα και μέταλλα Η ιδανική οδοντόκρεμα για όποιον ακολουθεί ομοιοπαθητική αγωγή. Χωρίς μέντα, με φρέσκια γεύση μάραθου και φυσικά συστατικά.
6,07€

Weleda Οδοντόκρεμα Ρατάνια 75ml

Η καλύτερη φυσική μας οδοντόκρεμα για ευαίσθητα ούλα Σχεδιάστηκε μαζί με οδοντιάτρους, χρησιμοποιώντας τα φυσικά συστατικά της ρίζας ρατάνιας που δυναμώνουν τα ούλα και προλαμβάνουν την αιμορραγία τους
6,07€

Weleda Στοματικό Διάλυμα Ρατάνιας 50ml

Προσφέρει φρέσκια αναπνοή κι ενδυναμώνει τα ούλα με τάση να ματώνουν Τα φυσικά δραστικά φυτικά συστατικά της Weleda βοηθούν στη διατήρηση της στοματικής υγείας και ενδυναμώνουν τα ευαίσθητα ούλα
8,61€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X