Όλα Bio Hemp Protein Powder 800gr

Η πρωτεΐνη Hemp Protein Powder της Όλα Bio, με ουδέτερη γεύση, είναι μια φυτική πρωτεΐνη που έχει ως βάση της την κάνναβη. Είναι θρεπτική, έυκολη στη χώνεψη και είναι ιδανική για χορτοφάγους. Επιπλέον είναι μια ιδανική επιλογή για όσους έχουν αλλεργία στη γλουτένη και δυσανεξία στη λακτόζη.
Brand: OLA BIO
Barcode: 5204217951017
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
20,80€

ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ (HEMP PROTEIN POWDER) 800gr

Μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης που παρέχει κατά μέσο όρο 50g καθαρής πρωτεΐνης ανά 100g μερίδα, και όλα τα 21 αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων των 8 απαραίτητων, τα οποία το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να συνθέσει. Σε αντίθεση με άλλες φυτικές πηγές πρωτεΐνης, όπως το σιτάρι και η σόγια, η κάνναβη δεν έχει συσχετισθεί με οποιεσδήποτε αλλεργίες ή δυσανεξίες. Περιέχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες στο ίδιο επίπεδο με τα αυγά και το γάλα με βάση το προφίλ αμινοξέων της.

Η πρωτεΐνη της κάνναβης προέρχεται από το άλεσμα των σπόρων της Cannabis sativa, του γένους της κάνναβης που δεν περιέχει THC, την ενεργό κύρια ουσία που ευθύνεται για την ψυχοτρόπο δράση της μαριχουάνας
Χρήση: 1 κουταλιά της σούπας σε ρόφημα αμυγδάλου ή άλλο φυτικό ρόφημα της επιλογής σας, σούπες, smoothies, χυμούς φρούτων και λαχανικών. Για ακόμη πιο πλούσια γεύση μπορείτε να προσθέσετε βούτυρο ξηρών καρπών, μέλι ή σιρόπι αγαύης.

Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ.

Ενέργεια: 1547kj/370kcal - Λίπη: 11g εκ των οποίων κορεσμένα: 1,16g - Υδατάνθρακες: 10g εκ των οποίων σάκχαρα: 7,52g - Φ.Ίνες: 21g - Πρωτεΐνες: 47g - Νάτριο:0,09mg

Keywords
Το καλάθι σας είναι άδειο. X