Αμινοξύ L-Αργινίνη βασικής μορφής
Συμβάλλει:
Στην ομαλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος
Στη μείωση του χρόνου επούλωσης των τραυματισμών (ιδίως των οστών)
Στη μείωση του χρόνου επιδιόρθωσης των κατετραμμένων ιστών
Στην αύξηση της μυϊκής μάζας
Στον καλύτερο μεταβολισμό του λίπους
Με πατενταρισμένη τεχνολογία SiderAL που βασίζεται σε μία δομή λιποσωμικού τύπου ( με φωσφολιπίδια, γαλακτοματοποιητές, εστέρες λιπαρών οξέων) που περιέχει σίδηρο.
Με πατενταρισμένη τεχνολογία SiderAL που βασίζεται σε μία δομή λιποσωμικού τύπου ( με φωσφολιπίδια, γαλακτοματοποιητές, εστέρες λιπαρών οξέων) που περιέχει σίδηρο.
Η ελληνική Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη «Βιολόγος» είναι εμπλουτισμένη με ωμή βιολογική μπανάνα σε σκόνη (Raw Freeze-Dried). Έτσι, η γεύση της είναι ιδανική για όσους θέλουν να ωφελούνται από την θρεπτικότητα της Αιγοπρόβειας Πρωτεΐνης, χωρίς να νιώθουν τη μυρωδιά του κατσικίσιου γάλακτος.
Η Ελληνική Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη ορού γάλακτος «Βιολόγος» φτιάχνεται από 100% Ελληνικό γάλα αιγοπροβάτων ελεύθερης βοσκής, έχει περιεκτικότητα 82% σε καθαρή πρωτεΐνη, είναι εξαιρετικής ποιότητας και παράγεται σε ήπιες συνθήκες με τη μέθοδο της υπερδιήθησης.