Filter by:

Clear All
Min: 5,00€ Max: 55,00€
€5 €55
Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

LIERAC ROSILOGIE DOUBLE CONCENTRE 15ML+15ML

Καταπραϋντικό διπλό συμπύκνωμα Επίμονη ερυθρότητα
32,70€

LIERAC, ROSILOGIE REDNESS CORRECTION 40ml

ROSILOGIE Κρέμα εξουδετέρωσης Διόρθωση της ερυθρότητας
21,60€

Mastiha Anaplastic & Soothing Gel Αναπλαστικό & Καταπραϋντικό Gel, 30ml

Mastiha Anaplastic & Soothing Gel Αναπλαστικό & Καταπραϋντικό Gel Για δέρµατα µε ερυθρότητα και φλόγωση, µε έλλειψη ελαστικότητας & βαθιές ρυτίδες. Για χρήση µετά από ήπια εγκαύµατα, laser και ουλές. Φυσικό gel µε Λυοφιλοποιηµένη Μαστίχα Χίου, χωρίς σιλικόνες και άρωµα.
18,88€

Metapharm Nachtkerzenöl (RÖMERVIT ) 100ml

Κρέμα φροντίδας ημέρας και νύκτας. Ιδιαίτερα χρήσιμη σε ακμή, έκζεμα, ατοπική και αλλεργική δερματίτιδα. Καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα.
40,51€

MEY SENSITIVE SKIN CLEANSING GEL 200ml

Απαλό σαπούνι καθαρισμού, για ευαίσθητες και ερεθισμένες επιδερμίδες.
14,34€

Optima ALLERGENICS CREAM 50ml

Θρεπτική Ενυδατική & Μαλακτική Κρέμα για Ευαίσθητα Δέρματα
7,12€

Skincode Essentials Sun Protection Face Lotion SPF50+ Λεπτόρρευστη Κρέμα με Υψηλή Αντηλιακή Προστασία, 50ml

Λεπτόρρευστη Κρέμα με Υψηλή Αντηλιακή Προστασία Με σύνθεση υψηλής θωράκιση SPF50+ κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας, απαλή ενυδάτική δράση και με νέας γενιάς eco-φίλτρα, φιλικά προς το περιβάλλον, αυτή η αντηλιακή λοσιόν προσώπου προστατεύει τόσο από τον ήλιο όσο και από το οξειδωτικό στρες και τη φωτογήρανση. H ελαφριά μη λιπαρή υφή της εξασφαλίζει γρήγορη απορρόφηση χωρίς γυαλάδα, αφήνοντας ματ όψη. Αυτή η oil-free υφή προσφέρει προστασία ευρέως φάσματος UVA/UVB για την πρόληψη δερματικών βλαβών που σχετίζονται με τις ακτίνες UV κατά την έκθεση στον ήλιο. Ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα σύνθεση, χωρίς άρωμα, χωρίς paraben, χωρίς συνηρητικά και χρωστικές ουσίες, μη φαγεσωρογόνα φόρμουλα (δεν φράσσει τους πόρους) και ελεγμένη δερματολογικά. Περιέχει τη δραστική ουσία CM-Glucan- ένα πολυλειτουργικό ενεργό από φυσική μαγιά αρτοποιίας- που προστατεύει και διεγείρει αποτελεσματικά τους μηχανισμούς άμυνας και επανόρθωσης του δέρματος και προάγει την κυτταρική ανανέωση και τη διατήρηση της υγρασίας. 100% vegan και χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης Περιέχει επίσης Βιταμίνη Ε, προβιταμίνη B5, εκχύλισμα καριτέ και συμβάλλει ενεργά στην πρόληψη της οξειδωτικής βλάβης.
20,42€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X