Filter by:

Clear All
Min: 4,00€ Max: 50,00€
€4 €50
Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

BIO ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ ΒΙΟ 200ml Bioplanete

ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΙΟ 200ml bioplanete Αυτό το δημοφιλές και απολαυστικό λάδι καρύδας έχει μακρά παράδοση στην BIO PLANÈTE: Ως ένας από τους πρώτους κατασκευαστές, έχουμε φέρει υψηλής ποιότητας παρθένο λάδι καρύδας καταγωγής Φιλιππίνων σε καταστήματα ολόκληρων τροφίμων σε όλο τον κόσμο ήδη από το 2006. Το παρθένο ελαιόλαδο περιέχει μια πλειοψηφία λιπαρών οξέων μέσης αλυσίδας, κυρίως λαυρικό οξύ. Χάρη στο υπέροχο άρωμα των φρέσκων καρύδων, μια ωραία, εξωτική γεύση και άρωμα έρχεται στο πιάτο σας. Είναι επομένως κατάλληλο για το τηγάνισμα και το ψήσιμο. Το λάδι καρύδας μας πιέζεται από τη σάρκα των πλήρως ώριμων οργανικών καρύδων αμέσως μετά τη συγκομιδή τους. Δεν είναι, ούτε λευκασμένο, ούτε υδρογονωμένο ούτε αποσμημένο. Λόγω ειδικής σφράγισης και επεξεργασίας με ψυχρή έκθλιψη , η ποιότητα και η φρεσκάδα διατηρούνται τέλεια. Η ετικέτα εγγύησης BIO PLANÈTE εξασφαλίζει την άψογη ποιότητα στο λάδι καρύδας μας. Προιόν Bioplanete αποκλειστικά για την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ'
4,30€

BIOLAND Άρνικα 100ml

Έλαιο βάσης Άρνικα
9,25€

BIOLAND Καστορέλαιο 100ml

Το καστορέλαιο, ρητινέλαιο, κικινέλαιο ή ρετσινόλαδο αποτελεί ένα είδος φυτικού ελαίου που παράγεται από το τροπικό φυτό Ρίκινος ο Κοινός (Ricinus communis). Είναι πιο παχύρρευστο από άλλα λάδια, πχ. από το αργανέλαιο (argan oil) ή το λάδι καρύδας. Όπως μαρτυράει και η συμπυκνωμένη σύνθεσή του, είναι επίσης πολύ πιο πλούσιο σε βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα από τα περισσότερα φυτικά έλαια, γεγονός που το καθιστά ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό προϊόν για το δέρμα και τα μαλλιά. Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εκεί. Οι θαυματουργές του ιδιότητες, λέγεται ότι έχουν αξιοποιηθεί ήδη από την εποχή της αρχαίας Αιγύπτου, όταν το λάδι θεωρήθηκε από πολλούς ως ελιξίριο που ενισχύει το ανοσοποιητικό. Μάλιστα, εξακολουθεί να είναι ένας βασικός άξονας της Αγιουρβεδική ιατρικής.
6,61€

BioLeon Βιολογικό Argan Oil για Πρόσωπο και Σώμα 50ml

ο argan oil της εταιρίας BioLeon προλαμβάνει και καθυστερεί την εμφάνιση ρυτίδων και μειώνει δραστικά τις ήδη υπάρχουσες, ενώ επαναφέρει στο δέρμα την ελαστικότητα του. Μειώνει σημαντικά τα σημάδια και τις παλιές ουλές, ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος, καταπραϋνει από τους ερεθισμούς. Παράλληλα είναι ιδανικό για να χαρίζει λάμψη στα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά, τονώνει τις ρίζες και συντελεί δυναμικά κατά της τριχόπτωσης.
14,94€

BioLeon Βιολογικό και Ξηρό Αμυγδαλέλαιο 100ml

Λάδι βάσης από αμύγδαλο, για όλους τους τύπους δέρματος. Ειδικά για ξηρά, άγρια και ευαίσθητα δέρματα. Μετά το άνοιγμα, κρατήστε το μακρυά από το φως. Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραία υφή και κάνει αυτό που υπόσχεται.
6,57€

BioLeon Δαφνέλαιο 100ml

Δαφνέλαιο ιδανικό για ενδυνάμωση των μαλλιών και μείωση της τριχόπτωσης. Δίνει λάμψη στα σκούρα μαλλιά.
5,55€

BIOLEON Λάδι Βάση Καρύδα (Φοινικέλαιο) 100ml

Λάδια βάσης που χρησιμοποιούνται μόνα τους ή σαν βάση πρόσμιξης αιθέριων ελαίων
6,16€

BIOLEON Λάδι Βάση Καστορέλαιο (Ρετσινόλαδο) 100ml

Λάδια βάσης που χρησιμοποιούνται μόνα τους ή σαν βάση πρόσμιξης αιθέριων ελαίων
5,85€

BIOLEON Λάδι Βάση Σιτέλαιο 100ml

Λάδια βάσης που χρησιμοποιούνται μόνα τους ή σαν βάση πρόσμιξης αιθέριων ελαίων
10,71€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X