Filter by:

Clear All
Min: 2,00€ Max: 87,00€
€2 €87
Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

Rabenhorst Sanddorn C-500 Plus ΠΟΛΤΟΣ ΙΠΠΟΦΑΕΣ με Acerola 450ml

Το ιπποφαές είναι από τα αρχαιότερα φυτά της Ευρώπης και της Ασίας και ανήκει στις λεγόμενες σούπερ τροφές. Περιέχει πάνω από 190 θρεπτικά συστατικά με ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα στη βιταμίνη C, σε λιπαρά οξέα ω-3 και ω-7 όπως επίσης και τη βιταμίνη Ε.
10,06€

Riviera Original Schweden Bitter 250ml

Βιολογικό ρόφημα υγείας και ευεξίας Swedish bitter με 16 βότανα και 38% αλκοόλ.
30,80€

Riviera Original Schweden Bitter 500ml

Βιολογικό ρόφημα υγείας και ευεξίας Swedish bitter με 16 βότανα και 38% αλκοόλ.
46,90€

SOLGAR NETTLE LEAF EXTRACT veg.caps 60s

Το Nettle Leaf Extract (Urtica dioica) της SOLGAR® παρέχει τιτλοδοτημένο εκχύλισμα τσουκνίδας και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε προγράμματα αποτοξίνωσης και κατακράτησης υγρών.
24,11€

STYX Αιθέριο Έλαιο Λεβάντα 10ml

100% καθαρό αιθέριο έλαιο λεβάντας, έλαιο με τις περισσότερες εφαρμογές. Για πληγές κάθε είδους, τσιμπήματα, ψείρα, ψώρα (επάλειψη αδιάλυτο), πονοκέφαλο, καταρροή και γενικά γρίπη, ημικρανίες (λίγες σταγόνες στους κροτάφους), κακή αναπνοή, πόνους στα αυτιά, προβλήματα μύτης και λαιμού. Για παχυσαρκία, κατακράτηση υγρών, ανωμαλίες περιόδου, τόνωση του κυκλοφορικού, πόνους των μυών, ρευματισμούς, διαστρέμματα, κολικούς, δυσπεψία, ναυτία. Γυναικολογικά προβλήματα. Για άγχος, κατάθλιψη, ακμή, δερματίτιδα, έκζεμα, ψωρίαση, ακμή.
9,79€

STYX Αιθέριο Έλαιο Περγαμόντο 10ml

100% καθαρό αιθέριο έλαιο περγαμόντου που βοηθά σε περιπτώσεις βρογχίτιδας. Αρωματικό, αντικαταθλιπτικό. Για το γαστροεντερικό σύστημα, δερματικά προβλήματα, τον έρπη (επάλειψη απευθείας). Λευκόρροια, μύκητες γεννητικών οργάνων.
11,45€

STYX Αιθέριο Έλαιο Φασκόμηλο 10ml

100% καθαρό αιθέριο έλαιο φασκόμηλου για τις παθήσεις και πόνους των αρθρώσεων (ρευματισμοί, αρθριτικά). Διουρητικό, καθαρίζει το δέρμα, για ακμή, έκζεμα, δερματίτιδα, τριχόπτωση, ρυθμίζει τη σμηγματόρροια και την ενδοκρινική ισορροπία. Ενδείκνυται για συσσώρευση λίπους, παχυσαρκία, κατακράτηση υγρών.
10,08€

STYX Αιθέριο Έλαιο Χαμομήλι Γερμανικό 1ml

100% καθαρό αιθέριο έλαιο γερμανικού χαμομηλιού για ερεθισμένα βλέφαρα, δερματίτιδες, σπασμένα αγγεία, σκασμένο ξηρό δέρμα, πληγές, καψίματα, ρευματισμούς, αρθρίτιδα, κυστίτιδα, σπασμοφιλία. Αντιαλλεργικό, αντισηπτικό. Ό,τι καλύτερο κατά του στρες, της κατάθλιψης και της αϋπνίας.
13,68€

STYX Αιθέριο Έλαιο Χαμομήλι Μαροκινό 10ml

100% καθαρό αιθέριο έλαιο μαροκινού χαμομηλιού που ρυθμίζει τον κύκλο και ανακουφίζει από πόνους περιόδου, δρα σαν αντιφλεγμονώδες σε ρευματισμούς και αρθρίτιδα, ανακουφίζει από γαστρίτιδα, πεπτικά έλκη, κολίτιδα, διάρροια, φλεγμονές των κυστών, βοηθάει σε προβλήματα του συκωτιού.
28,26€

VIOGENESIS Krill Oil Superba 600mg 60caps

Πατενταρισμένο έλαιο Krill Superba™: υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, ψυχρής έκθλιψης Ω3 λιπαρά οξέα με ασταξανθίνη, σε μορφή φωσφολιπιδίων για μέγιστη απορρόφηση
29,25€

VIOGENESIS VotadeTox Liquid 500ml

Συνδυασμός εκχυλισμάτων βοτάνων, αντιοξειδωτικών ουσιών και βιταμινών. Ενισχύει την απέκκριση τοξινών από τον οργανισμό. Ενισχύει διατροφικά τον μεταβολισμό. Ιδανικό για κυτταροπροστασία και αυξημένη καύση του περιττού λίπους.
25,35€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X