Το CRANFIX είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εκχυλίσματος cranberry με βιταμίνη C, σελήνιο και ψευδάργυρο, σχεδιασμένος ώστε να συνεισφέρει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος ατόμων που υποφέρουν από υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις. Οι ουρολοιμώξεις (UTIs) περιλαμβάνονται μεταξύ των συνηθέστερων βακτηριακών λοιμώξεων.
Ολοκληρωμένη συνεργιστική φόρμουλα φυσικών συστατικών για τη διατροφική διαχείριση των συμπτωμάτων των εποχικών αλλεργιών και της φυσιολογικής απόκρισης του ανοσοποιητικού συστήματος.
Περιέχει εκχύλισμα μαύρου κύμινου (Θυμοκινόνη), Astragalus Membranaceus (Πολυσακχαρίτες), Saccharina Japonica (Πολυσακχαρίτες), εκχύλισμα τσουκνίδας, κουερσετίνη και βρομελίνη
Οφέλη
Ειδική φόρμουλα η οποία συμπεριλαμβάνει μείγμα εξειδικευμένων εκχυλισμάτων και βιταμινών τα οποία βάση βιβλιογραφικών μελετών έχουν επίδραση στη φυσιολογική λειτουργία και απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Συστατικά όπως η Yδροξυτυροσόλη, η Θυμοκινόνη, το Φουλβικό Οξύ, το εκχύλισμα Ashwagandha, τo εκχύλισμα Guduchi και τo εκχύλισμα Ajowan προσδίδουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προϊόντος.
Συνιστώμενη Δοσολογία
2 – 4 δισκία την ηµέρα µε λίγο νερό
Συνδυασμός β-NAD+ (β-νικοτιναμιδο-αδενινο-δινουκλεοτίδιο) με εκχυλίσματα Piper cubeba και Citrus aurantium. Προστασία της λειτουργίας των μιτοχονδρίων (παραγωγή ενέργειας – αποτροπή κυτταρικών εκφυλιστικών διαδικασιών). Προάγει την παραγωγή ATP στο κύτταρο και ενισχύει τις διαδικασίες αντιγήρανσης και μεταβολισμού του οργανισμού σε κυτταρικό επίπεδο.
Συμπλήρωμα διατροφής
Το Μαύρο Σκόρδο με εκχύλισμα Wasabi και Κουρκουμά αποτελεί μια καινοτόμο φόρμουλα που σαν στόχο έχει την διατροφική ενίσχυση του οργανισμού σε επίπεδο ανοσοποιητικού και καρδιαγγειακού.
Το μαύρο σκόρδο κατόπιν της φυσικής επεξεργασίας στην οποία υποβάλλεται (ωρίμανσης στους 70°C), γίνεται άοσμο και όχι μόνο διατηρεί τα δραστικά του συστατικά, αλλά και τα πολλαπλασιάζει, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα και την αντιοξειδωτική τους δράση.
Το Wasabi είναι γνωστό για τις αντιμυκητισιακές, αντιμικροβιακές, αντιικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του.