Filter by:

Clear All
Min: 1,00€ Max: 200,00€
€1 €200
Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

STYX Αιθέριο Έλαιο Φασκόμηλο 10ml

100% καθαρό αιθέριο έλαιο φασκόμηλου για τις παθήσεις και πόνους των αρθρώσεων (ρευματισμοί, αρθριτικά). Διουρητικό, καθαρίζει το δέρμα, για ακμή, έκζεμα, δερματίτιδα, τριχόπτωση, ρυθμίζει τη σμηγματόρροια και την ενδοκρινική ισορροπία. Ενδείκνυται για συσσώρευση λίπους, παχυσαρκία, κατακράτηση υγρών.
10,08€

Superfoods S Form 30 Μασώμενες Καραμέλες Φράουλα

Μασώμενες καραμέλες με 1g Γλυκομαννάνης και υπέροχη γεύση φράουλας με στέβια που συμβάλλει στη διαχείριση του βάρους.
9,90€

VITABIOTICS ULTRA ALA & L-CARNITINE 60 TABS

Το συμπλήρωμα διατροφής Ultra L-Carnitine & ALA της Vitabiotics παρέχει 200mg L-καρνιτίνη και 50mg άλφα λιποϊκό οξύ (ALA) ανά ταμπλέτα. Πρόκειται για μία σύνθεση υψηλής ποιότητας που έχει σχεδιαστεί από τους επιστήμονες της Vitabiotics. Η L-καρνιτίνη είναι ένα δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής σε όσους έχουν απαιτητικό τρόπο ζωής και όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και την άσκηση. Χαρακτηριστικά Σύνθεσης - Ιδανικό για άτομα με έντονο τρόπο ζωής - Ιδανικό και για αθλητές και όσους γυμνάζονται - Κατάλληλο για χορτοφάγους Δοσολογία & Οδηγίες Χρήσης Μια έως δύο ταμπλέτες την ημέρα με ένα ποτήρι νερό ή κρύο ρόφημα. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 24031/03-04-2015. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.
13,95€

Vivapharm Shape Up Πρωτείνη Κολλαγόνου 450gr

Αυξάνει τη μειωμένη καθαρή σωματική μάζα και την μυική δύναμη
29,24€

XLS Medical Fat Binder Συμπλήρωμα για Αδυνάτισμα 180 κάψουλες & 60 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής για τον έλεγχο του σωματικού βάρους, την πρόληψη και αγωγή κατά της παχυσαρκίας.
38,99€

XLS Medical Forte 5 180caps

XL-S Medical: Το Νο1 προϊόν απώλειας βάρους στην Ευρώπη. Ιατροτεχνολογικό προϊόν για την αντιμετώπιση και πρόληψη του αυξημένου σωματικού βάρους με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, σαφώς καθορισμένο προφίλ ασφάλειας και ανεκτικότητας και φυσικό ενεργό συστατικό.
99,89€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X