Filter by:

Clear All
Min: 1,00€ Max: 328,00€
€1 €328
Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

Terranova Vitamin C 250mg Complex 50 Κάψουλες

Βιταμίνη C με δυναμικό συνδυασμό υπερτροφών για μέγιστη απορροφησιμότητα και αποτελεσματικότητα
12,42€

UNI-PHARMA Cranfix 36mg 60 μαλακές κάψουλες

Το CRANFIX είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εκχυλίσματος cranberry με βιταμίνη C, σελήνιο και ψευδάργυρο, σχεδιασμένος ώστε να συνεισφέρει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος ατόμων που υποφέρουν από υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις. Οι ουρολοιμώξεις (UTIs) περιλαμβάνονται μεταξύ των συνηθέστερων βακτηριακών λοιμώξεων.
17,72€

Uni-Pharma Hepatrat 30 κάψουλες

Το Hepatrat® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθά στη φυσική εξάλειψη των επιβλαβών ουσιών που συσσωρεύονται στο ήπαρ και προάγει τη φυσιολογική λειτουργία των ηπατικών κυττάρων.
16,11€

UNI-PHARMA LisoFix Adults 18 Τροχίσκοι

Uni-Pharma LisoFix Adults για τον Πονόλαιμο 18 Τροχίσκοι Για ανακούφιση των ερεθισμών της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας
4,95€

UNI-PHARMA Lisofix Junior 18 τροχίσκοι

Uni-Pharma Lisofix Junior. Oι τροχίσκοι Lisofix μαλακώνoυν τον πονεμένο λαιμό και ανακουφίζoυν τη στοματική κοιλότητα και τον φάρυγγα από ξηρότητα, αίσθηση καύσου και ερεθισμούς.
4,42€

Uni-Pharma Tonosan Liver Detox 20 sticks

Αποτοξίνωση ήπατος Με εκχυλίσματα γαϊδουράγκαθου & μπρόκολου, χολίνη, κουρκουμίνη & βιταμίνη C Kαινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής σχεδιασμένο ώστε να συμβάλλει στη φυσική απομάκρυνση επιβλαβών ουσιών που έχουν συσσωρευθεί στο ήπαρ και στην ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας των ηπατικών κυττάρων.
14,93€

UNI-PHARMA Travel Fix with Ginger 500mg 10 δισκία

Το συμπλήρωμα διατροφής Travel fix, χάρη στο βοτανικό εκχύλισμα Ginger που περιέχει (500 mg Ginger ανά δισκίο), βοηθά στην ανακούφιση από τη ναυτία που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια των ταξιδιών
5,09€

Urinal 60caps

17,11€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X