Filter by:

Clear All
Min: 4,00€ Max: 36,00€
€4 €36
Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

STYX Αιθέριο Έλαιο Τσαγιόδεντρο 10ml

100% καθαρό αιθέριο έλαιο τσαγιόδεντρου για το γαστροεντερικό σύστημα, κρυολογήματα, βρογχίτιδα (γαργάρες). Ιδανικό για τους μύκητες candida και γενικά τους μύκητες των ποδιών, μολυσμένες πληγές, τσιμπήματα εντόμων.
8,96€

STYX Αιθέριο Έλαιο Υλάνγκ-Υλάνγκ 10ml

100% καθαρό αιθέριο έλαιο υλάνγκ-υλάνγκ με υπέροχο άρωμα και αφροδισιακές ιδιότητές. Θεωρείται ότι ρυθμίζει το ορμονικό σύστημα και την υπέρταση. Κατάλληλο για γαστροεντερικά προβλήματα, κατάθλιψη, ένταση, αϋπνία.
21,60€

STYX Αιθέριο Έλαιο Φασκόμηλο 10ml

100% καθαρό αιθέριο έλαιο φασκόμηλου για τις παθήσεις και πόνους των αρθρώσεων (ρευματισμοί, αρθριτικά). Διουρητικό, καθαρίζει το δέρμα, για ακμή, έκζεμα, δερματίτιδα, τριχόπτωση, ρυθμίζει τη σμηγματόρροια και την ενδοκρινική ισορροπία. Ενδείκνυται για συσσώρευση λίπους, παχυσαρκία, κατακράτηση υγρών.
10,08€

STYX Αιθέριο Έλαιο Χαμομήλι Γερμανικό 1ml

100% καθαρό αιθέριο έλαιο γερμανικού χαμομηλιού για ερεθισμένα βλέφαρα, δερματίτιδες, σπασμένα αγγεία, σκασμένο ξηρό δέρμα, πληγές, καψίματα, ρευματισμούς, αρθρίτιδα, κυστίτιδα, σπασμοφιλία. Αντιαλλεργικό, αντισηπτικό. Ό,τι καλύτερο κατά του στρες, της κατάθλιψης και της αϋπνίας.
13,68€

STYX Αιθέριο Έλαιο Χαμομήλι Μαροκινό 10ml

100% καθαρό αιθέριο έλαιο μαροκινού χαμομηλιού που ρυθμίζει τον κύκλο και ανακουφίζει από πόνους περιόδου, δρα σαν αντιφλεγμονώδες σε ρευματισμούς και αρθρίτιδα, ανακουφίζει από γαστρίτιδα, πεπτικά έλκη, κολίτιδα, διάρροια, φλεγμονές των κυστών, βοηθάει σε προβλήματα του συκωτιού.
28,26€

ΟΡΤΙΜΑ Australian Tea Tree Antiseptic Oil 10ml

Eξαιρετικής Ποιότητας Αιθέριο Έλαιο Τεϊόδεντρου, για γενική & αντισηπτική χρήση, & αρωματοθεραπεία.
6,34€

ΟΡΤΙΜΑ Australian Tea Tree Antiseptic Oil 25ml

Eξαιρετικής Ποιότητας Αιθέριο Έλαιο Τεϊόδεντρου, για γενική & αντισηπτική χρήση, & αρωματοθεραπεία.
11,28€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X