banner

iWhite Instant2 10 μασελάκια & Στοματικό Διάλυμα 500 ml

Σετ λεύκανσης με Instant2 Whitening kit με μασελάκια λεύκανσης και Instant Whitening στοματικό διάλυμα που προσφέρει έως και 8 φορές λευκότερα δόντια άμεσα, ενώ ενισχύει τη δομή των δοντιών και αποκαθιστά το σμάλτο.
Brand: IWHITE
Barcode: 5425012531963
Διαθεσιμότητα: Out of stock
35,28€
21,87€

iWhite Instant2

Περιγραφή

Το iWhite Instant2 βασίζεται σε μία νέα και μοναδική καινοτόμο τεχνολογία λεύκανσης τριπλής δράσης, η οποία χαρίζει άμεσα μέχρι και 8 τόνους λευκότερα δόντια, ενώ παράλληλα αναδομεί το σμάλτο και ενδυναμώνει τη δομή των δοντιών. Θα δείτε άμεσο αποτέλεσμα με την πρώτη εφαρμογή! Αυτό το σύστημα λεύκανσης ενός βήματος είναι εύκολο στην εφαρμογή και τη χρήση και αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες των δοντιών. Το iWhite Instant2 περιέχει 10 λεπτά εύκαμπτα προγεμισμένα μασελάκια που εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή και μέγιστη απόδοση. Δεν χρειάζεται να καθαρίσετε ή να βράσετε τα μασελάκια και να χρησιμοποιήσετε βούρτσες ή σύριγγες. Τα μασελάκια λεύκανσης του iWhite Instant2 είναι ενός μεγέθους και περιέχονται συσκευασμένα ξεχωριστά. Ακολουθήστε τη θεραπεία στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας τα μασελάκια για 20 λεπτά την ημέρα και θα πετύχετε άμεσο αποτέλεσμα, έως και 8 τόνους λευκότερα δόντια. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 5 συνεχόμενες ημέρες για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα ή εναλλακτικά, όποτε εσείς το κρίνετε απαραίτητο. Το iWhite Instant2 είναι κλινικά αποδεδειγμένα ασφαλές και άμεσα αποτελεσματικό.
 

Τεχνολογία τριπλής δράσης λεύκανσης δοντιών

To gel λεύκανσης του iWhite Instant2 συνδυάζει τη γνώση και την τεχνολογία του iWhite Instant (Film-crystallized Calcium technology) με πρόσθετα οφέλη χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία λεύκανσης τριπλής δράσης. Το πρώτο στοιχείο της τεχνολογίας λεύκανσης τριπλής δράσης είναι το Phthalimidoperoxycaproic Acid (PAP). Το PAP είναι ένα πατενταρισμένο συστατικό, το οποίο στοχεύει τους χημικούς δεσμούς των χρωστικών κηλίδων που προκαλούν δυσχρωμίες στα δόντια. Το συστατικό αυτό διασπά τις κηλίδες που υπάρχουν στο σμάλτο με έναν ήπιο και αποτελεσματικό τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, η επιφάνεια των δοντιών γίνεται λευκότερη και οι κηλίδες απομακρύνονται. Το δεύτερο ενεργό στοιχείο της τεχνολογίας είναι το σύμπλεγμα Calciofluorocomplex. Τα σωματίδια φθορίου προσροφώνται πάνω στην επιφάνεια των δοντιών και επιταχύνουν την ανάπτυξη μίας νέας επιφάνειας. To σύμπλεγμα αυτό αποδεσμεύει επίσης ιόντα ασβεστίου με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα επίπεδα ασβεστίου στο σάλιο και να εμποδίζεται η μείωση του απατίτη στο σμάλτο. Το Calciofluorocomplex βοηθάει στην ενασβεστίωση (χτίσιμο) του φθαρμένου σμάλτου και ενδυναμώνει τη δομή των δοντιών, προσφέροντας μία φυσική λευκαντική δράση. Το τελευταίο συστατικό του iWhite Instant2 είναι το καινοτόμο σύμπλεγμα MOHA-complex. Αυτό το ειδικό σύμπλεγμα αποτελείται από μικρούς κατάλευκους μικροκρυστάλλους υδροξυαπατίτη, οι οποίοι αποδεσμεύονται στο σμάλτο. Ο υδροξυαπατίτης είναι ένα βασικό φυσικό δομικό συστατικό των δοντιών, επομένως με την αποδέσμευση κρυστάλλων υδροξυλίου-απατίτη, το σύμπλεγμα αυτό αναδομεί και αναδιαμορφώνει το σμάλτο. Χάρη στο MOHA complex, τα δόντια ανακτούν τη φυσική τους λευκότητα. Τα μασελάκια λεύκανσης είναι κατασκευασμένα από ένα απαλό διαφανές και ευέλικτο υλικό για να εφαρμόζουν εύκολα. Χάρη σε αυτό το υλικό, η διαβάθμιση της πίεσης, που είναι μία από τις πιο σημαντικές καταλυτικές παραμέτρους της λευκαντικής δράσης, βελτιστοποιείται και το ενεργό gel τοποθετείται στην επιφάνεια των δοντιών με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνονται τα μέγιστα αποτελέσματα. Τα ειδικά μασελάκια λεύκανσης είναι σχεδιασμένα για να λευκαίνουν τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω μέρος των δοντιών. Αυτό είναι σημαντικό καθώς τα δόντια είναι ημιδιαφανή και οι λεκέδες που βρίσκονται στην οπίσθια επιφάνεια των δοντιών προβάλλουν και στην πρόσθια.


Χαρακτηριστικά

 • ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα λεύκανσης κλινικά αποδεδειγμένα
 • Μέχρι και 8 τόνους λευκότερα δόντια
 • 100% ασφαλές, χωρίς υπεροξείδιο υδρογόνου
 • Απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες
 • Ενδυναμώνει τα δόντια
 • Αναδομεί το σμάλτο
 • Εύκολο στη χρήση: σύστημα ενός βήματος με προγεμισμένα μασελάκια, δεν χρειάζεται ανάμιξη υλικών
 • Άνετη εφαρμογή: απαλά διαφανή μασελάκια που προσαρμόζονται σε όλες τις οδοντοστοιχίες
 • Λευκαίνει την μπροστινή και πίσω επιφάνεια των δοντιών

 

Περιεχόμενο

10 προγεμισμένα μασελάκια λεύκανσης iWhite Instant2 έτοιμα προς χρήση

Iwhite Instant Στοματικό διάλυμα λεύκανσης δοντιών

Τεχνολογία

Ανακινήστε καλά το υγρό διάλυμα 2 φάσεων πριν τη χρήση.

1η Δράση: Άμεσο αποτέλεσμα λεύκανσης λόγω του συστατικού blue coverine. Το στοματικό διάλυμα λεύκανσης iwhite περιέχει blue coverine, το οποίο δημιουργεί ένα λεπτό φιλμ στην επιφάνεια των δοντιών προσδίδοντάς τους ένα άμεσα ορατό αποτέλεσμα λεύκανσης.

2η Δράση: Το περιεχόμενο Hexametaphosphate προστατεύει από την πλάκα και την απομακρύνει. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το ενεργό αυτό συστατικό είναι ιδανικό για την απομάκρυνση της πλάκας. Επίσης, αποτρέπει τη δημιουργία της διατηρώντας το χαμόγελο πιο φωτεινό και λαμπερό.

3η Δράση: Λεύκανση μέσω του ενεργού συστατικού PAP. Το PAP είναι ένα νέο συστατικό το οποίο λευκαίνει τα δόντια και τα καθαρίζει αποτελεσματικά ενώ είναι απόλυτα ασφαλές για το σμάλτο και τα ούλα. Σύμφωνα με κλινική μελέτη διάρκειας 30 ημερών το PAP έχει εξειδικευμένη δράση στους λεκέδες των δοντιών με αποτέλεσμα τα δόντια να γίνονται λευκότερα. Επιπλέον το PAP περιορίζει την ανάπτυξη μικροβίων στη στοματική κοιλότητα ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα ανάπτυξης πλάκας.

Το Στοματικό διάλυμα λεύκανσης iwhite περιέχει κι άλλα ενεργά συστατικά, όπως φθόριο το οποίο ενδυναμώνει τα δόντια. Iwhite στοματικό διάλυμα λεύκανσης : Για δόντια γερά & δυνατά που προσφέρουν ένα εκθαμβωτικά λαμπερό χαμόγελο.

Χαρακτηριστικά

 • Άμεσο αποτέλεσμα λεύκανσης
 • Απομακρύνει και προστατεύει από την πλάκα
 • Μοναδική λεύκανση λόγω του συστατικού PAP
 • Ενδυναμώνει τα δόντια

Περιεχόμενο

500 ml

Το καλάθι σας είναι άδειο. X