Πάνα Bambo Nature No.4 Maxi (7-14kg) Συσκευασία 24 Τεμαχίων

Οι πάνες Bambo Nature είναι μαλακές, άνετες και κρατάνε ακόμα και το πιο ευαίσθητο δερματάκι στεγνό. Οι πάνες είναι σχεδιασμένες με έναν υπέρ-απορροφητικό πυρήνα, περιλαμβάνουν την τελευταία τεχνολογία καναλιών, η οποία απομακρύνει την υγρασία μακριά από το δέρμα του μωρού και αντέχει πολλαπλές διαβροχές- ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο πρακτικός δείκτης υγρασίας αλλάζει χρώμα και το καθιστά εύκολο να φανεί πότε χρειάζεται η αλλαγή της πάνας. Η εύκαμπτη ζώνη και τα χωρίς λάτεξ ελαστικά ποδιών βοηθούν τις πάνες να παραμένουν στη θέση τους για την άνεση και ελευθερία κινήσεων του μωρού.
Brand: Bambo Nature
Barcode: 5703538244728
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
8,40€

Οι πάνες είναι δερματολογικά ελεγμένες και πιστοποιημένες σύμφωνα με την οικολογική σήμανση Nordic Swan Ecolabel, το Asthma Allergy Nordic, το FSC™ (Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών) και την οικολογική σήμανση της ΕΕ EU Ecolabel (τα προϊόντα με σήμανση CE εξαιρούνται).

Όλες οι πάνες Bambo Nature είναι απαλλαγμένες από άρωμα και parabens ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο αλλεργίας ή ερεθισμού του δέρματος.

  • Εξαιρετικά απορροφητικές
  • Μαλακές και αναπνεόμενες
  • Τέλεια εφαρμογή στο σώμα
  • Φιλικές προς το δέρμα ( χωρίς άρωμα και parabens)
  • Οικολογικά πιστοποιημένες

Γνωρίστε τις οικολογικές πάνες Bambo Nature κάνοντας την παραγγελία σας.Eιδική συσκευασία γνωριμίας με μειωμένο κόστος μεταφορικών χρησιμοποιώντας τον κωδικό έκπτωσης metaforika στην σελίδα καλαθιού αγοράς στο ειδικό πεδίο ( Εφαρμογή Κουπονιού)

Το καλάθι σας είναι άδειο. X