ΟΡΤΙΜΑ AUSTRALIAN ΤΕΑ TREE ANTISEPTIC NAIL SOLUTION 10ml

Αντισυπτικό για τη διατήρηση της καλής κατάστασης & υγείας των νυχιών στα χέρια & τα πόδια
Brand: OPTIMA
Barcode: 5029354008444
Διαθεσιμότητα: Out of stock
7,77€

Το Australian Tea Tree Antiseptic Nail Solution της Optima συνδυάζει τα αντισηπτικά οφέλη του Tea Tree Oil εμπλουτισμένο με Aλόη Βέρα, βιταμίνη Ε και έλαιο Καρύδας. Ακόμη, περιέχει το Undyclenic acid συστατικό που βοηθά στην διατήρηση της καλής κατάστασης και υγείας των νυχιών στα χέρια και τα πόδια.

To Tea Tree Oil, (έλαιο τεϊόδεντρου), χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως αντισηπτικό, εδώ και χιλιάδες χρόνια από τους ιθαγενείς της Αυστραλίας. Σήμερα, γνωστό και ως το πιο ισχυρό φυσικό αντισηπτικό, χρησιμοποιείται για τα πολλαπλά του οφέλη και τις ισχυρές αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες.

Τα προϊόντα της σειράς Australian Tea Tree της Optima περιέχουν ως πρώτη ύλη μόνο υψηλής ποιότητας έλαιο τεϊόδεντρου, συγκομιδής από δέντρα που φύτρωσαν και μεγάλωσαν σε ορεινές περιοχές της Αυστραλίας.

Ιδιότητες:

Το Australian Tea Tree Antiseptic Nail Solution τηςOptima:

  • Έχει ισχυρή αντισηπτική δράση.
  • Παρέχει άμεση ανακούφιση.
  • Συμβάλλει στην περιποίηση της προβληματικής περιοχής.

Ιδανικό για:

  • άτομα των οποίων τα νύχια παρουσιάζουν πρόβλημα.
  • περιπτώσεις κοψιμάτων.
  • τσιμπημάτων από έντομα.
  • γδαρσιμάτων.

Συστατικά:

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) KERNAL OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN OIL, MELACEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL, TOCOPHEROL, UNDECYLENIC ACID, LIMONENE.

Χρήση Προφύλαξη:

Σιγουρευτείτε ότι η περιοχή είναι καθαρή και στεγνή. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα διαλύματος πρωί και βράδυ. Συνεχίστε την εφαρμογή για 2-3 εβδομάδες μετά από τη βελτίωση των συμπτωμάτων.

Προφυλάξεις:

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Διακόψτε τη χρήση εάν παρατηρηθεί ευαισθησία. Να μην εφαρμόζεται σε ανοικτά τραύματα.

Όλα τα προϊόντα Australian Tea Tree δεν είναι δοκιμασμένα σε ζώα. Για εξωτερική χρήση μόνο. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Το καλάθι σας είναι άδειο. X