Καταπραϋντική Κρέμα Bambo Nature 100ml

Brand: Bambo Nature
Barcode: 1000011935,5703538164583
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
7,23€
ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΑΠΌ ΒΙΟΛΟΓΙΚΉ ΚΑΛΛΙΈΡΓΕΙΑ

Τριγλυκερίδιο Aqua, Caprylic / Capric Triglyceride, Εκχύλισμα φύλλων από Αλόη Barbadensis *, Διπολυδροξυστεατικό πολυγλυκερυλ-2, Αμυλο ταπιόκας *, Πυρήνα ελαίου Prunus Armeniaca *, Πολυγλυκερυλ-3 διισοστεατικό, Υδρογονωμένο καστορέλαιο, Θειικό μαγνήσιο, Γαλακτικό οξύ, Βενζοϊκό νάτριο

Η καταπραϋντική κρέμα Bambo Nature βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας του μωρού σας από την υπερβολική υγρασία και είναι ιδανική για τις ευαίσθητες παιδικές περιοχές και προσωπάκια. Η κρέμα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπίδια 38% και δημιουργεί ένα αναπνεόμενο προστατευτικό φράγμα πάνω στο δέρμα, διατηρώντας το μαλακό και απαλό. Η Καταπραϋντική Κρέμα Bambo Nature είναι δερματολογικά ελεγμένη και δεν περιέχει άρωμα ή χρώμα.

Η Καταπραϋντική Κρέμα Bambo Nature είναι Vegan και δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης, μόνο φυσικά, οργανικά, φυτικά συστατικά. Πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα του Ecocert COSMOS, του Nordic Swan Eco Label, και του Asthma Allergy Nordic-η βιώσιμη και ασφαλής επιλογή για το μωρό σας και το περιβάλλον.

Συνιστώμενη χρήση: Για την καταπράυνση της ξηρής ή της ερεθισμένης επιδερμίδας. Μόνο για εξωτερική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

  • Διατηρεί το δέρμα μαλακό, προστατευμένο και υγιές
  • Φιλική προς το δέρμα ( χωρίς άρωμα ή χρώμα)
  • Με φυσικά, Vegan και οργανικά συστατικά.

Πιστοποιημένη φιλική προς το περιβάλλον

Το καλάθι σας είναι άδειο. X