Filter by:

Clear All
Min: 4,00€ Max: 32,00€
€4 €32
Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

BIOLAND Καστορέλαιο 100ml

Το καστορέλαιο, ρητινέλαιο, κικινέλαιο ή ρετσινόλαδο αποτελεί ένα είδος φυτικού ελαίου που παράγεται από το τροπικό φυτό Ρίκινος ο Κοινός (Ricinus communis). Είναι πιο παχύρρευστο από άλλα λάδια, πχ. από το αργανέλαιο (argan oil) ή το λάδι καρύδας. Όπως μαρτυράει και η συμπυκνωμένη σύνθεσή του, είναι επίσης πολύ πιο πλούσιο σε βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα από τα περισσότερα φυτικά έλαια, γεγονός που το καθιστά ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό προϊόν για το δέρμα και τα μαλλιά. Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εκεί. Οι θαυματουργές του ιδιότητες, λέγεται ότι έχουν αξιοποιηθεί ήδη από την εποχή της αρχαίας Αιγύπτου, όταν το λάδι θεωρήθηκε από πολλούς ως ελιξίριο που ενισχύει το ανοσοποιητικό. Μάλιστα, εξακολουθεί να είναι ένας βασικός άξονας της Αγιουρβεδική ιατρικής.
6,61€

BIOLAND Ριγανέλαιο Raw 100ml

Το ριγανέλαιο είναι ικανό να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα από μικρόβια, μύκητες, βακτήρια και ιούς πάσης φύσεως. Βασικό συστατικό του είναι η άγρια ρίγανη, που είναι πλούσια σε ανόργανα συστατικά. Είναι ισχυρό φυσικό αντισηπτικό και ένα από τα κύρια συστατικά που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες φαρμάκων για την παρασκευή φαρμάκων. Ευρέως χρησιμοποιείται και στις βιομηχανίες καλλυντικών. Η ελληνική άγρια ρίγανη είναι γνωστή σε κάθε γωνιά του πλανήτη, καθώς οι περισσότεροι γνωρίζουν τις θαυματουργές της ιδιότητες εδώ και αιώνες.
10,26€

Bordoni Βιολογικό Κολοκυθέλαιο Ψυχρής Έκθλιψης 250ml

Το βιολογικό κολοκυθέλαιο της εταιρίας Bordoni παράγεται από ωμό, ακατέργαστο σπόρο κολοκύθας, με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Έχει ευχάριστη γεύση και είναι ιδανικό για dressing.
12,00€

NaturGreen Βιολογικό Κολοκυθέλαιο 250ml

Κολοκυθέλαιο της εταιρείας NaturGreen, το οποίο παράγεται από ωμό, ακατέργαστο σπόρο κολοκύθας.
11,24€

Optima COCONUT OIL 500gr Βιολογική Βρώσιμη Καρύδα

Βρώσιμο Έλαιο Καρύδας, πλούσιο σε λιπαρά οξέα
14,27€

oregano4life Wild Oregano oil 10% (30ml) αιθέριο έλαιο ρίγανης

Από φρέσκια Ελληνική ρίγανη 100% βιολογικής καλλιέργειας Ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε καρβακρόλη (>86%) 100% απόσταξη ξηρού ατμού
10,27€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X